Home Новини сучасних технологій Популярний в Україні месенджер подолав чергову позначку активних користувачів

Популярний в Україні месенджер подолав чергову позначку активних користувачів

0

Сьогодні надійшла приємна інформація, що популярний в Україні месенджер подолав чергову позначку активних користувачів, а саме 10 млн активних користувачів. Можливо, це й не така велика кількість, як у WhatsApp, Telegram або Viber, але для молодого месенджера BiP – це визначна подія.

Раніше ми повідомляли, що даний месенджер можна віднести до найбезпечніших месенджерів, оскільки на даний момент не було ні одного скандалу стосовно витоку персональної інформації користувачів. Цей месенджер використовується у багатьох країнах (а не тільки в Україні), що також, в певній мірі, викликає до нього довіру.

Ну і родзинкою цього месенджера можна вважати те, що компанія Lifecell (якка стоїть за месенджером), стабільно випускає нові тарифні плани, які збільшують можливості не тільки вашого смартфону, а й месенджера. Майже кожен тарифний план включає в себе велику кількість Гб для користування месенджером, що не може не радувати.

Також варто не забувати, що зараз триває надзвичайно велика боротьба між месенджерами за активних користувачів, оскільки гігант WhatsApp почав активно втрачати користувачів після введення нових правил. Це, в свою чергу, позитивно вплинуло на месенджери Viber, Telegram, Signal і Bip, оскільки вони отримали велику кількість нових активних користувачів.

Як завжди, вибір месенджера - це вибір персонально кожного, оскільки в різних людей різні вимоги до месенджерів і до безпеки збереження персональних даних.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version