Реклама

Повні характеристики відеокарти GeForce RTX 3060 Ti

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Достовірні витоки розкривають повні характеристики відеокарти GeForce RTX 3060 Ti Ampere від NVIDIA.
Videocardz повідомили, що майбутня відеокарта GeForce RTX 3060 Ti від NVIDIA забезпечить чудовий досвід у 1080 пікселів із можливістю трасування променів.

Згідно з новинами, NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti – це просто скорочена версія графічного процесора GA104 GeForce RTX 3070 з увімкненими лише 4864 ядрами CUDA. Слід зазначити, що RTX 3060 Ti оснащена 38 ядрами RT у порівнянні з 46 ядрами GeForce RTX 3070 з 46 RT, тому це сама скорочена версія.

З іншого боку, конфігурація пам'яті GA104 залишалася тут більш-менш незайманою. Це означає, що NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti забезпечить швидкість 448 ГБ / с пропускної здатності та 8 ГБ VRAM.

Що стосується енергоспоживання, то воно, можливо, складе 180 Вт. Слід зазначити, що з точки зору споживання енергії, це видається великим полегшенням. Варто врахувати, що GeForce RTX 3080 і GeForce RTX 3070 мали рівень споживання енергії понад 300 Вт.

Дві гри, а саме Cyberpunk 2077 та Watch Dogs Legion, мають скоро прибути, і обидві гри показали чудові ефекти на RTX.

Джерело: Videocardz

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

На Android – смартфонах виявили додаток, який стежить за користувачами і який не можна видалити

Нещодавно, надійшла інформація, що компанія Google була спіймана на стеженні, а саме стало відомо, що на Android - смартфонах...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -