Home Новини сучасних технологій Представлена нова функція для Google Assistant

Представлена нова функція для Google Assistant

0
Представлена нова функція для Google Assistant

Разом із представленням нових пристроїв Pixel, вчора, була представлена і нова функція для Google Assistant. Нова функція отримала назву «Hold for Me» (Затримайте для мене). Дана функція повинна допомогти користувачам уникнути часу очікування під час дзвінків у службу підтримки.

Працюватиме дана функція так, що вона допомагатиме залишатись на зв’язку, коли дзвінок для обслуговування утримується. Тобто, ви зможете займатись своїми справами не боячись упустити відповідь на дзвінок. Так як при відповіді, ви отримає сигнал про це звуком, вібрацією чи сповіщенням. З іншого боку, користувач також отримає повідомлення про те, що б він дочекався вашої відповіді. Загалом, дана функція повинна зекономити час під час очікування.

Для функціонування даної функції, Google використовує технології Google Duplex та Call Screen. Поки дана функція доступна на пристроях Pixel 4a 5G та Pixel 5 5G.

Джерело: androidauthority

Рекомендуємо: Смартфони Xiaomi Mi 10T Lite отримали різні типи внутрішньої пам’яті.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version