Home Новини сучасних технологій Представлені характеристики нового смартфону Oppo

Представлені характеристики нового смартфону Oppo

0

Не так давно, на сайті сертифікацій TENAA, було помічено невідомий смартфон від Oppo. Сьогодні ж, ми уже знаємо, що це за телефон та оглядаємо представлені характеристики нового смартфону Oppo A72 5G.

Отож, Oppo A72 5G отримує 6,5-дюймовий дисплей з 90 ГГц. У верхньому лівому куті екрану розташований отвір для селфі-камери на 8Мп. Задня панель облаштована трьома камерами (основна 16Мп + 8Мп + 2Мп) та спалахом. З правої сторони корпусу розташована кнопка живлення, можливо, там же ж і є вбудований сканер відбитків пальців, з ліва гніздо для SIM-карти. Нижня частина має роз’єм для навушників, динамік, мікрофон та порт USB-C. Достовірних даних про ємність акумулятора поки немає.

Працювати A72 буде на системі Android 10. Щодо пам’яті, то тут доступні три варіанти – 4 Гб/128 Гб, 6 Гб/128 Гб та 8 Гб/128 Гб. Ціни відповідно до пам’яті будуть становити — 240 дол, 260 дол та 285 дол.

Джерело: mysmartprice

Рекомендуємо: Смарт-Годинник Oppo Watch З’явився На FCC.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version