Реклама

Представлено новий варіант навушників Powerbeats 2020

Останні Новини

Цього року на ринок вийшли нові навушники Powerbeats. Зараз представлено новий варіант навушників Powerbeats 2020, що світяться в темряві. Виглядають вони справді стильно та чудово підійдуть для вечірніх прогулянок. Анонсовані навушники у партнерстві з токійським дизайнерським будинком Ambush. Його логотип можна побачити на бутонах.

Ціна на новинку визначена у розмірі 200 дол та старт продажів очікується від сьогодні, тобто з 18 листопада 2020 року у інтернет-магазині Apple. Окрім того, що вони світяться, відмінностей від стандартних Powerbeats у них немає. Нагадаємо, що стандартна версія Powerbeats коштує 150 дол та випускається у трьох кольорах — чорному, білому та червоному.

Рекомендуємо: Xiaomi представила багатофункціональний електричний чайник Mijia.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Google готує до релізу складний смартфон з кодовою назвою “Паспорт”

Очікується, що в майбутньому році на ринок з’явиться багато нових складних матеріалів. Сьогодні надійшла інформація, що Google готує до релізу...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -