Реклама

Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Кожен з нас, купуючи смартфон, передусім звертають увагу на ціну і функціональні особливості мобільного телефону. Щоб пристрій максимально відповідав вимогам користувача і не бив по гаманцю.
В цій статті ми опишемо три бюджетні мобільні телефони, які мають хороші технічні характеристики і доступні в ціні – це моделі Xiaomi,OnePlus,Realme.

Xiaomi Redmi Note 10

Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості

Дана модель має великий 6.5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю екрану 2400x1080 пікселів +FHD, що дозволяє з допомогою надчутливого дисплею в тандемі з майже непомітними рамками по максимуму використовувати лицеву поверхню мобільного телефону.
8-ми ядерний процесор Snapdragon 678 забезпечує стабільну продуктивність пристрою.

Xiaomi Redmi Note 10 оснащений системою з чотирьох основних камер 48 + 8 + 2 + 2 Mп, які допоможуть підкреслити кожну деталь на фотографії, а фронтальна камера 13 Мп дозволить робити селфі в портретному режимі. Програмне забезпечення камер дозволяє робити знімки хорошої якості навіть при недостатньому освітленні.
Акумулятор має стандартний об‘єм в 5000 мАг.

Смартфон представлений в пастельних кольорах, завдяки гладкій задній панелі та боковим граням він здається елегантним та невагомим. До того ж, виробники змістили сканер відбитку пальців по боках, для зручності в користуванні.

До позитивних сторін телефону можна віднести високу продуктивність, швидкість зарядки смартфона та великий екран. До негативних - відсутність функції бездротового заряджання та NFC.

Рекомендуємо: Названо 4 якісні смартфони 2021 року, які вам довго пропрацюють.

Realme NARZO 30 5G

Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості

Дана модель мобільного телефону має стандартний зовнішній вигляд для лінійки даного бренду. Ззаду, панель оформлена геометричним орнаментом у вигляді стрілок, що переливаються. Має лакований пластмасовий корпус, бічна рамка матова. Корпус гаджету широкий і товстий. Екран оснащений IPS-дисплеєм з діагоналлю 6,5 дюймів і роздільною здатністю 2400x1080 пікселів.

Смартфон має на задній панелі блок камер: 48 + 2 + 2 Мп. Фронтальна камера -16 Мп. В цілому, інтерфейс управління зйомкою стандартний для даної моделі телефону. Додаткові режими: автоматичний HDR та кольорові фільтри.
Працює на 8-ми ядерному процесорі Dimensity 700, який підтримує 5G. Працює на операційній системі Android 11. Має 4 Гб оперативної пам‘яті. Також є слот для карти пам‘яті. Потужність акумулятора 4890 мАг.

До позитивних характеристик можна віднести: швидкість зарядки пристрою, яскравий екран, якісні фото та підтримка 5G. До негативних - не підтримує NFC.

Рекомендуємо: Названо найкращі смартфони за свою ціну в 2021 році.

Realme 8 Pro

Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості

Смартфон має пластмасову матову кришку, яка відчувається в руці приємно та незвичайно. Має 6,4-дюймовий AMOLED-екран з роздільною здатністю 2400x1080 пікселів. Дисплей має вигляд скляної пластини, яка стійка до подряпин.

Телефон працює на Snapdragon 720 з 8-ми процесорними ядрами.
Об‘єм оперативної пам‘яті може складати або 6 або 8 Гб.
На лицевій панелі розміщений блок з 4-х камер 108+8+2+2 Mп і фронтальна камера на 16 Мп. Інтерфейс дозволяє вмикати автоматичний HDR, ручний, портретний на нічний режими.
Потужність акумулятора 4500 мАг. Сканер відбитку пальця розміщений на передній панелі під склом.

До позитивних сторін смартфона можна віднести швидкість зарядки пристрою, високу продуктивність процесора та якісь фото, до негативних - ненадійні панелі, бо вони виготовлені з пластмаси.

Цікаво: Компанія Apple відправила на “смітник” свої культові смартфони.

OnePlus 9R

Топ-4 смартфони, які відповідають ціні і якості

Це флагманська модель, яка потрапила на вітрини магазинів в квітні 2021 року, має 6.55-дюймовий дисплей типу AMOLED з роздільною здатністю 2400x1080. Корпус складається зі скла та металу.
Має потужний 8-ми ядерний процесор типу Snapdragon 870 5G, об’єм оперативної пам‘яті або 8, або 12 Гб. Працює на оперативній системі Android 11. Об‘єм батареї 4500 мАг, швидкість зарядки 65 Вт. Блок з чотирьох камер 48+16+5+2 Мп розташований у верхній частині лицевої панелі, фронтальна камера 16 Мп. Має слот для 2-х SIM-карт.

До позитивних функцій телефону користувачі відносять: красивий дизайн та оформлення телефону, швидко заряджається, процесор має велику потужність, до негативних - відсутній слот для карти пам‘яті.
Цінова політика даних моделей від 5000 до 9000 тисяч гривень.
Сподіваємося, що наша стаття допоможе Вам у виборі телефону, який виправдає Ваші очікування.

Цікаво: Названо смартфони, які підтримують високу якість зйомки в 2021 році.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Все, що потрібно знати про доменне ім’я

У сьогоднішній статті ми розглянемо все, що потрібно знати про доменне ім’я. Найперше визначимо, що таке доменне ім’я. Доменне ім’я...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -