Home Новини сучасних технологій Представлено смартфон з 256 ГБ внутрішньої пам’яті, та ще й за помірну...

Представлено смартфон з 256 ГБ внутрішньої пам’яті, та ще й за помірну ціну

0

Продовжуючи тему смартфонів, сьогодні ми хочемо звернути вашу увагу на новинку від китайського бренду – TCL 10L. Основна його особливість полягає в поєднанні 256 Гб вбудованої пам’яті за ціною близько 10 тис грн . І це справді хороший варіант, який зможе скласти гідну конкуренцію пристроям середньобюджетного класу від Xiaomi чи Honor.

Щодо характеристик пристрою, які також варті уваги, то смартфон TCL 10L отримав 6,53-дюймовий IPS дисплей з роздільною здатністю Full HD +. Працює смартфон на процесорі Qualcomm Snapdragon 665 з 6 Гб оперативної пам’яті, 256 Гб вбудованої пам’яті та можливістю додаткового сховища за допомогою карти SD. Оснащений смартфон чотирма камерами з основним 48 Мп об’єктивом, 8 Мп надширококутним датчиком, 2 Мп датчиком для макрозйомки та 2 Мп датчиком глибини. Фронтальна камера 16-мегапіксельна.

Акумулятор отримав ємність 4000 мАг, а з додаткових функцій смартфон отримав Wi-Fi 5 і Bluetooth 5.0 з підтримкою кодека aptX, а також підтримку безконтактних платежів по NFC.

Звісно, якщо проаналізувати ринок смартфонів на основі технічних характеристик смартфона TCL 10L, то можна знайти достатню кількість конкурентів, та й смартфонів, які будуть перевершувати дану модель в плані продуктивності за таку ж ціну. Але…Знайти смартфон з об’ємом пам’яті 256 Гб буде справді складно. Саме тому, TCL 10L вартий вашої уваги.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version