Home Новини сучасних технологій Відомо, як стати “невидимим” в месенджері Telegram

Відомо, як стати “невидимим” в месенджері Telegram

0

Месенджер Telegram є одним із найбільш захищених, на основі чого, його популярність зростає з кожним днем. Сьогодні ми хочемо поговорити про те, як приховати свої дії в Telegram, тобто в певному роді стати «невидимим». А саме, розглянемо можливість прочитання вхідних повідомлень без позначки того, що ви їх прочитали та загалом вашої присутності в мережі. Прямої функції в Telegram немає, але налаштувати все ж такі дії можна.

Якщо ви не хочете, щоб співрозмовник бачив, що ви прочитали його повідомлення, то вам необхідно відкрити Telegram з відключеними протоколами передачі даних на своєму смартфоні. Тобто коли ви отримали сповіщення про надходження повідомлення, вам потрібно вимкнути мобільну передачу даних та Wi-Fi. Далі уже можете відкривати сповіщення із текстом повідомлення. Таким чином ви зможете прочитати повідомлення перебуваючи офлайн. Але тут є одне «але». Поки ви перебуваєте офлайн, ви не отримуєте повідомлень, які надходитимуть в той час, відповідно можете пропустити кілька важливих смс.

Для того, щоб приховати свій статус в месенджері Telegram, вам потрібно зайти в сам Телеграм – відкрити контекстне меню – налаштування – конфіденційність. Далі потрібно відкрити вкладку «Остання активність» та вибрати параметр «Ніхто». Надалі ваші контакти не будуть бачити, коли ви були в мережі останній раз, вони будуть бачити повідомлення «був/ла недавно» або «був/ла цього місяця».

Правда якщо ваш співрозмовник буде в чаті з вами в той момент, коли ви там будете, то він буде бачити вашу присутній онлайн та зможе бачити повідомлення типу «пише….», тощо.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version