Реклама

Процесор Ryzen 5 5600X розігнали і результати вражають

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Шестиядерний процесор Ryzen 5 5600X розігнали і результати вражають. 5,1 ГГц при усіх шести активних ядрах. Для охолодження процесора використовувалася СЖО.

Сьогодні процесори AMD Ryzen 5000 надійдуть у продаж, тому протягом кількох днів ми дізнаємося багато цікавого про них. Особливо великі очікування по частині розгону.

Втім, один з користувачів вже розігнав шестиядерний Ryzen 5 5600X. Це найдоступніший і, потенційно, найцікавіший для багатьох представник серії.

Процесор Ryzen 5 5600X розігнали і результати вражають

Надбавка щодо заявленої максимальної частоти (4,6 ГГц) склала скромні 500 МГц, однак це – при всіх активних ядрах. Як видно, для досягнення частоти 5,1 ГГц треба було підняти напругу ядра до 1,431 В. Це не стало проблемою при використанні системи рідинного охолодження.

Читайте також: Процесори Ryzen 5000 Виявилися Дорожчими, Ніж Очікувалося.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито специфікації навушників Xiaomi Mi Air 2 Pro

Раніше ми повідомляли, що Xiaomi розробляють навушники Mi Air 2 Pro. Сьогодні ж в мережі було розкрито специфікації навушників...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -