Реклама

Прибираємо стеження Google на Android-смартфонах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Конфіденційність і її захист неймовірно важливі в нашу епоху. Зараз загроза практично на кожному кроці, а кількість хакерських атак на користувачів в цілях отримання важливих персональних даних та інформації про банківські рахунки, збільшується кожного дня. Крім цього, багато компаній офіційно стежать за своїми користувачами і в подальшому використовують ці дані для показу релевантної реклами. Зараз же будемо прибирати стеження Google на Android-смартфонах, враховуючи, що ви навіть не здогадуєтеся, які саме дані вони використовують для показу реклами вам.

Найпростіший спосіб вимкнення стеження полягає в зміні деяких налаштувань в поштовому сервісі GMAIL. Для цього вам необхідно ввійти в свій акаунт Gmail і перейти в Налаштування. Далі вам необхідно вимкнути Розумні Функції та Персоналізацію. Також варто вимкнути Розумні Функції та Персоналізацію в інших продуктах Google.

Прибираємо стеження Google на Android-смартфонах

З великою ймовірністю, ви ніколи не користувалися цими функціями, відповідно їхнє вимкнення ніяк не вплине на ваш досвід користування сервісами Google. Також варто нагадати, що у випадку, якщо ви відмовилися від стеження з сторони Google, то вони будуть дотримуватися ваших побажань, оскільки законодавство США та їхні штрафи, змушують Google дотримуватися всіх правил.

Також нещодавно стало відомо, що Chrome не буде надсилати вам спам сповіщеннями завдяки майбутній зміні.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

З’явився смартфон середнього класу Motorola One Fusion

Раніше ми повідомляли, що Motorola готується до презентації нових смартфонів, таких як Motorola One Fusion +, Motorola Edge Lite...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -