Home Новини сучасних технологій Пристрої Huawei не будуть отримувати оновлення

Пристрої Huawei не будуть отримувати оновлення

0

Згідно останньої інформації, пристрої Huawei не будуть отримувати оновлення безпеки на території США. Як ми раніше повідомляли, США наклали на Huawei санкції, згідно яким, американським компаніям забороняється співпрацювати з Huawei від травня 2019 року. В той же час, міністерство торгівлі США надало Huawei тимчасову ліцензію (Temporary General Licence, TGL), завдяки якій, Huawei мали можливість оновлювати свої пристрої (смартфони, планшети та інші).

Пристрої Huawei не будуть отримувати оновлення

Нещодавно, 13 серпня, термін ліцензії закінчився і відповідно, всі старі пристрої, які були випущені до травня 2019 року, не зможуть отримувати оновлення. Як відомо, ніяких перемовин між Huawei та США, на даний момент, не проходить, тому й очікувати на оновлення не варто. Основна проблема заключається в оновленні безпеки Android, так як при їх відсутності, пристрої не зможуть отримати атестацію SafetyNet. Якщо відсутня сертифікація, то користувачі не зможуть використовувати свої пристрої для банківських та платіжних додатків. Відсутність сертифікату принесе великий дискомфорт при використанні своїх ґаджетів.

Зараз залишається очікувати, що Huawei домовиться з владою США та TGL буде продовжено, і пристрої почнуть отримувати оновлення.

Рекомендуємо: Компанія Huawei Готує До Релізу Декілька Нових Пристроїв.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version