Home Новини сучасних технологій Бізнес новини ПриватБанк буде списувати гроші з карток клієнтів. Правда чи фейк?

ПриватБанк буде списувати гроші з карток клієнтів. Правда чи фейк?

0

Усю інформацію, яка є в інтернеті, треба дуже уважно читати та аналізувати. Не можна вірити усьому, адже що далі, те частіше зустрічаються випадки, коли автори просто вводять в оману своїх читачів. Один із таких фейків кружляє по просторах інтернету та лякає користувачів.

Цікаво: Українці не можуть отримати 6500 грн допомоги в Приватбанку.

Останнім часом можна багато де зустріти інформацію про те, що з 1 травня 2022 року ПриватБанк почне списувати у клієнтів гроші з їх карток. Звісно люди почали лякатись та обурюватись з цього приводу. Усі статті були досить правдиві, так ще й на головному зображенні стоїть фото картки "Універсальна", а саме нею і користуються більшість клієнтів. Тобто було зроблено все, щоб привернути увагу людей таким жахливим способом.

Які ж зміни будуть насправді з 1 травня? ПриватБанк ще в квітні 2022 року попередив усіх, що віртуальний рахунок Бонус+ не буде працювати з 1 травня 2022 року. Ним більше не можна буде користуватись. Тому, всі хто хочуть використати з нього кошти, можуть витратити їх на свої потреби у мережах-партнерах, або ж перекинути на допомогу Збройним Силам України.

У випадку, якщо станом на 1 травня гроші будуть знаходитись на рахунку Бонус+, то банк автоматично переведе їх на потреби армії. Таке рішення було прийнято для того, щоб допомогти країні перемогти. Адже загалом на рахунках Бонус+ знаходиться 600 000 000 грн.

Цікаво: В українців спостерігаються проблеми із нарахуванням соцвиплат на картки ПриватБанку.

Отож, не варто вірити усьому що пишуть в інтернеті. Варто читати інформацію лише на офіційних сайтах та перевірених джерелах.

Цікаво: Банкомат ПриватБанку “вкрав” в клієнта 8000 грн.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version