Home Новини сучасних технологій Кращі ігрові смартфони, випущені в 2021 році

Кращі ігрові смартфони, випущені в 2021 році

0

Ігрові смартфони знаходяться на вустах людей і стали в центрі уваги таких виробників, як Lenovo та Asus . Так звані «ігрові смартфони» мають різні функції, наприклад, екран з високою частотою оновлення та потужний процесор і відеокарту. Нижче ознайомтеся з добіркою деяких з найкращих пристроїв із цими характеристиками, випущених у 2021 році.

Варто зазначити, що не лише мобільні телефони, випущені для геймерської аудиторії, виправдають очікування тих, хто шукає смартфон для гри. Високоякісні моделі традиційних виробників, таких як Apple, Samsung і Xiaomi, також добре справляються зі своєю роботою.

1. Asus ROG Phone 5

Смартфон Asus ROG Phone 5
Зображення: Смартфон Asus ROG Phone 5

ROG Phone 5 Asus вийшов на міжнародний ринок у квітні з метою опинитися на вершині списку тестів, які вимірюють продуктивність. Пристрій оснащений процесором Qualcom m Snapdragon 888, 16 ГБ оперативної пам’яті та до 256 ГБ внутрішньої пам’яті, яка підтримує розширення за допомогою карти microSD до 1 ТБ. Весь цей набір надає пристрою статус одного з найпотужніших Android-смартфонів на ринку.

На додаток до диференційованого дизайну, ще однією привабливістю продукту є екран AMOLED з частотою оновлення 144 Гц, що забезпечує більш плавність переходів зображення в порівнянні з традиційними смартфонами, які мають 60 Гц.

2. Legion Phone Duel 2

Зображення: Смартфон Legion Phone Duel 2.

Motorola і Lenovo ставлять ставку на конкуренцію ROG Phone 5 — це Legion Phone Duel 2, випущений у квітні на міжнародному ринку. 

Legion Phone Duel 2 працює на базі процесора Qualcomm Snapdragon 888 . Екран повторює високу частоту оновлення 144 Гц у поєднанні з технологією AMOLED. Камера моделі також приділяла особливу увагу, будучи однією з єдиних доступних на ринку, здатних знімати відео 8K. Новий ігровий телефон Lenovo з Motorola також має два вентилятори для активного охолодження.

Цікаво: Названо 4 смартфони, які за популярністю серед користувачів мають право називатись народними.

3. iPhone 13 Pro Max

Зображення: Смартфон iPhone 13 Pro Max

Найдорожчий смартфон Apple також є одним із найкращих на ринку для ігор. Анонсована у вересні 2021 року модель принесла зміни , такі як наявність меншого виїмки та OLED-панелі 120 Гц з можливістю адаптувати частоту оновлення відповідно до вмісту.

Що робить iPhone 13 Pro Max таким потужним, так це новий шестиядерний процесор A15 Bionic. Крім того, Apple пропонує версії пам’яті об’ємом до 1 ТБ. Телефон має 6,7-дюймовий екран. 

Цікаво: Названо смартфони, камери яких знімають краще, ніж в Apple iPhone.

4. Moto G200 5G

Зображення: Смартфон Moto G200 5G

Незважаючи на те, що в назві є буква «G», Moto G200 — це пристрій преміум-класу Motorola , випущений на початку грудня. Модель оснащена процесором Qualcomm Snapdragon 888 Plus . За словами компанії, користувач може краще насолоджуватися іграми, доступними в Play Store, завдяки кращій реакції на дотик на 20%, ніж у попереднього покоління.

Його 6,8-дюймовий екран є ще однією родзинкою, оскільки він працює з частотою оновлення 144 Гц. Для підтримки всього цього обладнання виробник оснастив телефон акумуляторною батареєю ємністю 5000 мАг.

Moto G200 також має 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті. 

5. Samsung Galaxy S21 Ultra

Зображення: Смартфон Samsung Galaxy S21 Ultra

Galaxy S21 Ultra — це найдосконаліша версія лінійки Samsung S21 . Пристрій, основним конкурентом якого є iPhone 13 Pro (з вересня), оснащений восьмиядерним процесором Exynos 2100, 12 ГБ оперативної пам’яті та до 512 ГБ внутрішньої пам’яті, щоб конкурувати з найбільшим на ринку.

Galaxy S21 Ultra має 6,8 - дюймовий екран із технологією OLED і автоматичною частотою оновлення, яка коливається від 10 Гц (у таких завданнях, як читання та перегляд фотографій) до 120 Гц (наприклад, в іграх). Запущений у лютому 2021 року.

Цікаво: Названо найкращі маленькі смартфони в 2022 році.

6. Xiaomi Mi 11

Зображення: Смартфон Xiaomi Mi 11

Mi 11 — це найпопулярніший смартфон Xiaomi , випущений на початку 2021 року. Він був настільки успішним, що за 21 день було продано 1 мільйон одиниць . Частково це пов’язано з респектабельним обладнанням: 6,8-дюймовий OLED-екран 120 Гц, процесор Qualco mm Snapdragon 888, 8 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ пам’яті.

Як і інші пристрої в цьому списку, він готовий працювати з мережею 5G. Варто пам’ятати, що в інших країнах китайська компанія пропонує лінійку Black Shark, яка призначена виключно для геймерської аудиторії.

Цікаво: Названо 4 якісні смартфони, які можна придбати з обмеженим бюджетом.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version