Реклама

Qualcomm пояснили неочікуваний вибір назви для Snapdragon 888

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Вчора ввечері американський виробник Qualcomm провів захід Snapdragon Summit 2020 року, на якому була анонсована флагманська мобільна однокристальна система наступного покоління Snapdragon 888. Крім цього, Qualcomm пояснили неочікуваний вибір назви для Snapdragon 888.

Подробиці про цю 5-нанометровій однокристальної системі повинні розповісти сьогодні, проте вже зараз відомо, що в ній використовується суперядро Arm Cortex-X1, яке набагато продуктивніше Cortex-A78. Платформа підтримує відтворення ігор з частотою 144 к / с.

Трохи пізніше компанія Qualcomm відповіла на питання, яке задавали часто: чому нова платформа називається Snapdragon 888, а не Snapdragon 875, як передбачалося протягом останнього року. Припущення про те, що такий різкий перехід в маркуванні платформи повинен символізувати стрибок і в продуктивності, виявилося невірним. Причина полягає в тому, що в Китаї 888 – одне з щасливих чисел.

Зовсім не дивно, що Qualcomm приділяє особливу увагу китайським користувачам. З 14 оголошених виробників мобільних телефонів, які точно будуть використовувати Snapdragon 888 в своїх смартфонів, 12 є китайськими компаніями.

Xiaomi випустить перший смартфон на базі Snapdragon, крім того, Qualcomm підтвердила свою готовність працювати з Honor. Також в списку присутні Oppo, Realme, Vivo, ZTE, Asus, Black Shark, LG, Motorola, Nubia, Sharp і інші компаній.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Перераховано техніку, яка здивує та полегшить життя кожному

В кожній квартирі та будинку є багато різної побутової техніки. Вся вона виконує свої потрібні функції. Люди обирають для...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -