Home Новини сучасних технологій Realme готується представити смартфон Q2

Realme готується представити смартфон Q2

0

Минулого тижня Realme підтвердили, що в жовтні з’явився новий смартфон з останнім інтерфейсом Realme UI 2.0. Згідно отриманої інформації, Realme готується представити смартфон Q2, який отримає цей інтерфейс, а його реліз відбудеться 13 жовтня.

На початку цього тижня керівництво TENAA затвердило два телефони Realme з номерами моделей RMX2173 та Realme RMX2117. Оскільки телефон RMX2173 має специфікації, подібні до Realme X7, який має номер моделі RMX2176, припускали, що RMX2173 може вийти як Realme X7 Lite. Причиною цього є те, що його специфікації точно відповідають Realme X7v, і єдина велика відмінність полягає в тому, що він отримав гіршу камеру. Зі слів інформатора, Realme RMX2173 дебютує як телефон серії Realme Q.

Realme готується представити смартфон Q2

Першим телефоном цієї серії став Realme Q і дебютував він у вересні 2019 року як ребрендинг Realme 5 Pro. Хоча чутки назвали наступний телефон Realme Q як Realme Q2, компанія ще офіційно не підтвердила цю назву.

Технічні характеристики Realme Q2 (за чутками)

Передбачуваний Realme Q2 має розміри 160,9 x 74,4 x 8,1 мм і важить 175 грам. Пристрій оснащений 6,43-дюймовим S-AMOLED перфорованим дисплеєм Full HD + із пропорцією 20: 9. Екран інтегрований з датчиком відбитків пальців. Він має двокамерний акумулятор, і, за чутками, він надійде з підтримкою зарядки 65 Вт. Пристрій отримує живлення від 2,4-ГГц восьмиядерного та до 6 ГБ оперативної пам'яті.

ОС Android 10 (Realme UI 2.0), швидше за все, буде попередньо завантажена на передбачуваний Realme Q2. Він запропонує користувачам до 256 ГБ пам’яті. Він має 16-мегапіксельну фронтальну камеру, а основна оснащена 48-мегапіксельною + 8-мегапіксельною + 2-мегапіксельною + 2-мегапіксельною чотирикратною камерою.

Рекомендуємо: Realme Представили Смартфон Realme 7i.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version