Home Новини сучасних технологій Смартфони Xiaomi Mi 8 SE та Redmi 9 отримують оновлення MIUI 12

Смартфони Xiaomi Mi 8 SE та Redmi 9 отримують оновлення MIUI 12

0

З тих пір, як Xiaomi анонсувала MIUI 12 наприкінці квітня, вона постійно виводить його на безліч своїх смартфонів у формі бета-версії та стабільної збірки. Сьогодні надійшла інформація, що смартфони Xiaomi Mi 8 SE та Redmi 9 отримують оновлення MIUI 12.

Смартфони Xiaomi Mi 8 SE та Redmi 9 отримують оновлення MIUI 12

Xiaomi випустила Mi 8 SE у травні 2018 року в Китаї. Смартфон залишився ексклюзивним для батьківщини компанії. Він дебютував з MIUI 9.5 на базі Android Oreo і згодом був оновлений до MIUI 10 і MIUI 11.

Телефон навіть отримав два оновлення для Android – Android Pie та Android 10 відповідно. Тим не менш, як і будь-який інший пристрій Xiaomi, випущений в 2018 році (включаючи POCO F1), наразі випущений MIUI 12 є останнім великим оновленням для цього телефону. Він може отримувати лише певні виправлення помилок та критичні виправлення безпеки, якщо це необхідно.

Оновлення MIUI 12 для Mi 8 SE поставляється з номером збірки V12.0.2.0.QEBCNXM. На даний момент він розповсюджується партіями у формі "Стабільна бета-версія" (обмежена деякими користувачами та бета-тестерами).

З іншого боку, оновлення MIUI 12 також почали отримувати деякі користувачі Redmi 9 в Китаї з номером збірки V12.0.4.0.QJCCNXM. Цей пристрій також відомий як Redmi 9 Prime в Індії.

Оскільки міжнародні версії телефонів Xiaomi отримують нові оновлення майже через місяць після первинних випусків у Китаї, ми очікуємо, що глобальний, європейський, індонезійський та індійський варіант Redmi 9 / Redmi 9 Prime отримають оновлення MIUI 12 в середині — кінці жовтня.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version