Home Новини сучасних технологій Realme готується презентувати потужний зарядний пристрій UltraDart

Realme готується презентувати потужний зарядний пристрій UltraDart

0
Realme готується презентувати потужний зарядний пристрій UltraDart

Ще в липні Realme оголосили про свою технологію швидкого заряджання UltraDart потужністю 125 Вт. Минуло вже більше двох місяців, і зарядний пристрій ще не надійшов але це може змінитися в найближчий час. Сьогодні генеральний директор натякнув в Твіттер, Realme готується презентувати потужний зарядний пристрій UltraDart на 125Вт. За його словами, перший запуск відбудеться в Європі.

Також Мадхав Шет (генеральний директор Realme Mobiles та Realme Europe) поділився зображенням зарядного пристрою UltraDart. Підпис натякає на те, що продукт запускається вперше в Європі, і відповіді офіційних акаунтів Realme Europe та Realme UK у Twitter також, схоже, підтверджують це.

На малюнку показано, що зарядний пристрій має білий колір із плоскою вилкою, що використовується в Америці та Китаї. Він підтримує напругу 100 – 240 В, що означає, що він повинен працювати практично у всіх країнах. Хоча зарядний пристрій підтримує максимальну вихідну потужність 125 Вт, він підтримує і інші номінали потужності. Нижче наведено підтримувані номінали потужності:

20 В 6,25 А = 125 Вт
5 В 3А = 15 Вт
9В 3А = 27Вт
12В 3А = 36Вт
15 В 3А = 45 Вт
20 В 3,25 = 65 Вт
3,3 В – 21 В 5,95 А = 125 Вт макс

Realme вже повідомляв, що його технологія швидкої зарядки підтримує зарядку потужних пристроїв, таких як ноутбуки. Отже, якщо ви в пошуках придбання нового зарядного пристрою для вашого ноутбука, ви можете почекати, поки Realme оголосить про свій новий зарядний пристрій. Ми очікуємо, що він буде досить доступним при запуску.

Незабаром Realme повинна оголосити дату свого випуску в Європі, який, як очікується, буде призначений для декількох продуктів, включаючи серію Realme 7.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version