Home Новини сучасних технологій Cмартфон Redmi Note 9 Pro Max почав отримувати оновлення MIUI 12

Cмартфон Redmi Note 9 Pro Max почав отримувати оновлення MIUI 12

0
Cмартфон Redmi Note 9 Pro Max почав отримувати оновлення MIUI 12

Кілька днів тому Xiaomi випустила MIUI 12 на Redmi Note 9 Pro в Індії. Сьогодні ж надійшла інформація, смартфон Redmi Note 9 Pro Max почав отримувати оновлення MIUI 12. Також повідомляється, що оновлення також отримує POCO M2 Pro.

Xiaomi оновлює свої смартфони до MIUI 12 з тих пір, як в квітні анонсувала останню версію свого мобільного програмного забезпечення. Однак серія Redmi Note 9, яка була представлен а лише за місяць до оголошення MIUI 12, почала отримувати оновлення лише зараз.

Тим не менш, оновлення MIUI 12 для POCO M2 Pro поставляється з номером збірки V12.0.1.0.QJPINXM. Оновлення для Redmi Note 9 Pro Max отримало номер збірки V12.0.1.0.QJXINXM.

Оновлення для обох цих телефонів наразі розповсюджується для випадкових користувачів. За словами Xiaomi, збірки зараз представлені у формі "Стабільна бета-версія". Це означає, що навіть якщо у вас є файл ROM, ви не можете встановити його за допомогою оновлення системи.

Отже, якщо у вас є якийсь із цих двох пристроїв, все, що ви можете зробити, це почекати, поки компанія розширить розгортання на більше одиниць.

Джерело: Xiaomi

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version