Реліз PRO MP241 від MSI

0

Продовжуємо розглядати новини щодо моніторів, і наступна – реліз PRO MP241 від MSI. Чим нас здивує дана новинка? PRO MP241 визначається як професійний монітор з IPS панеллю, розміром екрана 23,8 дюйма та широкими кутами огляду. Роздільна здатність тут Full HD (1920 х 1080), частота оновлення 60 Гц та час реакції 7мс. Кути огляду складають 178 °, що забезпечує чудові кольоропередачу та яскравість. Позитивним моментом є й можливість регулювання нахилу екрану від -5 ° до 15 °.

Дизайн монітора мінімалістичний з тонкими рамками та логотипом MSI на передній панелі. Даний монітор чудово підійде для роботи дизайнерів чи для монітору домашнього офісу. Для підключення тут присутні порт HDMI та D-Sub порт. Ще однією особливістю є функція набору MSI Display Kit, що дозволяє розділяти екран на дві частини між двома окремими входами монітора.

Реліз PRO MP241 від MSI

І знову ж таки, ціни на даний монітор ще немає, проте він вартий уваги. Будемо слідкувати за подальшою інформацією.

Рекомендуємо: Huawei Та Honor Будуть Випускати Ноутбуки.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version