Home Новини сучасних технологій Розкриті повні характеристики Huawei TalkBand B6

Розкриті повні характеристики Huawei TalkBand B6

0

Цього тижня ми дізнались дату запуску Huawei TalkBand B6 і це сьогодні, тобто 30 липня. Окрім цього, розкриті повні характеристики Huawei TalkBand B6. Офіційний запуск в Китаї уже відбувся, і фітнес-трекер був представлений у трьох варіантах – Sports, Fashion, and Exclusive або Спортивний, Модний та Ексклюзивний.

Поговоримо про характеристики. Деякі нам були уже відомі, інші ми дізнались сьогодні. І так, отримав TalkBand B6 1,53-дюймовий гнучкий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 460 х 188 пікселів. Отримав трекер чіпсет HiSilicon Kirin A1. Щодо функцій фітнес-трекера, то TalkBand B6 отримав датчик серцевого ритму, акселерометр, гіроскоп, компас та датчик SpO2. Окрім цього, є підтримка сповіщень, погоди, відстеження сну, контроль музики та голосового помічника Xiaoyi AI.

Розкриті повні характеристики Huawei TalkBand B6

Щодо підключення, то присутній тут Bluetooth 5.2, який повинен забезпечити підключення до 150 м. Сумісний Huawei TalkBand B6 із пристроями Android 4.4+ та iOS 9.0+. Отримав трекер і сертифікат IP57 для захисту від води та пилу. Акумулятор отримав ємність 120 мАч та заряджається через USB Type-C.

Щодо цін, то варіант Sports отримав ціну близько 142 дол, варіант Fashion — 171 дол та Exclusive — 214 дол.

Рекомендуємо: Huawei Випускає Дитячий Смарт-Годинник Children Watch 4X.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version