Home Новини сучасних технологій Ще одна країна отримала “попередження” щодо Huawei 5G

Ще одна країна отримала “попередження” щодо Huawei 5G

0
Ще одна країна отримала “попередження” щодо розширення технології Huawei 5G

Компанія Huawei вже певний час знаходиться під санкціями кількох країн щодо розвитку своєї інфраструктури 5G. Сьогодні, ми отримали інформацію, що ще одна країна отримала попередження щодо розширення технології Huawei 5G. Тут мова йде про Бразилію. А саме, посол США в Бразилії попередив країну про можливі “наслідки” дозволу доступу Huawei до телекомунікацій країни.

Нагадаємо, що основна проблема в стосунках Huawei з іншими країнами пояснюється можливістю передачі даних до китайського уряду. Відповідно є можливість шпигунства. Навіть не зважаючи на заперечення такої можливості компанією Huawei, США вже ще стоїть на своєму та намагається якнайбільше обмежити доступ китайської компанії у сфері 5G.

І знову ж таки, відмова від комунікацій Huawei призведе до значних додаткових витрат для Бразилії та, в загальному, затримку розширення технології 5G.

Рекомендуємо: Huawei Дає Відсіч Санкціям Проти Неї.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version