Реклама

Розкрито дизайн та дату запуску Google Chromecast HD з Google TV

Останні Новини

Мова про новий Google Chromecast HD з Google TV вже йде певний час, так як його попередник був представлений ще у 2020 році. Зараз же всі очікують версію 1080р, так як вона уже була сертифікована FCC. Тепер було розкрито дизайн Google Chromecast HD з Google TV та дату запуску.

Якщо коротко, то нова модель отримає ідентичний дизайн до дизайну оригінального Chromecast. Не дивлячись на це, функціонал буде інший. До прикладу відомо, що об’єм оперативної пам’яті становитиме 1,5 Гб, тоді як у попередника об’єм станови 2 Гб. Працюватиме хром каст 1080р на чіпсеті Amlogic S805X2, що підтримує AV1.

Система тут буде Android TV 12 з інтерфейсом Google TV та з підтримкою віртуальних розділів A/B. Поставлятиметься новий Chromecast HD в комплекті з адаптером, кабелем USB Type-A та Type-C, батарейками та пультом дистанційного керування. Колір пристрою – білий. Запуск очікується 6 жовтня цього року.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Українці масово скаржаться на Приват24

Останні декілька днів, українці масово скаржаться на Приват24, а саме на його стабільність роботи. В багатьох власників Android –...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -