Реклама

Продажі нових смартфонів Redmi Note 9 вражаючі

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Продажі нових смартфонів Redmi Note 9 вражаючі. Компанія Redmi відзвітувала про те, що продажі представлених в кінці листопада смартфонів Redmi Note 9 5G, Redmi Note 9 5G Pro і Redmi Note 9 4G на домашньому ринку перевалили за 1 мільйон.

На досягнення цього показника у Redmi пішло всього 13 днів. Чи це не наочний доказ того, що і бюджетні смартфони можуть розлітатися як гарячі пиріжки, а не тільки флагмани на кшталт iPhone 12?

Нагадаємо, прем'єра новинок відбулася 26 листопада. У той же день стартував продаж Redmi Note 4G з акумулятором ємністю 6000 мА · год, а 1 грудня до нього приєдналися Redmi Note 9 5G і Redmi Note 9 Pro 5G. В той же день, 1 грудня, був зафіксований рекорд: за півдня продажу новинок досягли позначки в 300 000 штук. А зараз вони подолали планку в 1 мільйон.

Вражаючим продажу Redmi Note 9 4G, Redmi Note 9 5G і Redmi Note 9 Pro 5G сприяє не тільки відмінне поєднання ціни і можливостей, але і те, що вони пропонуються у великій кількості магазинів і торгових майданчиків по всьому Китаю. І немає ніяких сумнівів в тому, що по виходу за межі місцевого ринку продажу цих пристроїв підуть вгору з ще більшою швидкістю.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Екран Xiaomi Mi 11 Pro отримає корисну технологію

Екран Xiaomi Mi 11 Pro отримає корисну технологію розумного масштабування з використанням штучного інтелекту, MEMC та ...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -