Реклама

Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Користувачі iPhone 12 з перших же днів продажів нових смартфонів Apple скаржаться на сильно дратівливу проблему – бездротова зарядка працює нестабільно і може відключатися в самий невідповідний момент. Єдине, що радує в цьому випадку, так це те, що Apple визнала проблему з бездротовою зарядкою в iPhone 12.

На даний момент відомо, що перезавантаження смартфона рятує, але тільки на час – через день або два проблема з відключенням зарядки повертається. На ситуацію звернув увагу автор ресурсу 9to5Mac, сам зіткнувся з нею і виявив в мережі безліч аналогічних скарг від побратимів по нещастю.

Один з читачів 9to5Mac повідомив, що зумів отримати відповідь від офіційного представника компанії Apple в службі підтримки в онлайн-чаті. Співробітник Apple підтвердив, що компанія знає про існування проблеми і вже працює над її виправленням. Судячи з відповіді співробітника, проблема з бездротовою зарядкою буде вирішена в найближчому оновленні iOS.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Facebook закриває власний аналог TikTok

Сьогодні з’явилася інформація, що Facebook закриває власний аналог TikTok. Півтора роки тому, Facebook запустив додаток Lasso, який по своєму...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -