Реклама

Екран Xiaomi Mi 11 Pro отримає корисну технологію

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Екран Xiaomi Mi 11 Pro отримає корисну технологію розумного масштабування з використанням штучного інтелекту, MEMC та перетворення SDR в HDR .

Раніше відомий інсайдер Digital Chat Station повідомив у соціальній мережі Weibo, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає екран дозволом QHD + з частотою оновлення до 120 Гц. На ринку вже є подібні смартфони, проте для Xiaomi цю буде помітний прогрес після 90-Герцева флагманів.

Крім підвищеної частоти оновлення зображення Xiaomi представить нові функції дисплея в Xiaomi Mi 11 Pro. Старший член форуму XDA Developers під ніком kacskrz, який також має надійний послужний список, коли справа доходить до новинок Xiaomi, недавно виявив згадки кількох нових функцій дисплея в останній бета-версії MIUI 12. До них відносяться MEMC, перетворення SDR в HDR і розумне масштабування з використанням штучного інтелекту.

Xiaomi вже реалізувала підтримку технології MEMC в декількох своїх попередніх телефонах, включаючи Mi 10 Ultra і Mi 10T Pro. Нагадаємо, MEMC - це технологія динамічної компенсації якості зображення покликана зробити картинку на екрані більш плавною, а деталі зображення - більш чіткими.

Але компанія до цього не застосовувала масштабування контенту з SDR в HDR, а також ІІ-масштабування ні в одному смартфоні. На даний момент неясно, чи буде Xiaomi використовувати власну технологію відображення або вона планує ліцензувати її у такій компанії, як Pixelworks.

Читайте також: Останнє оновлення MIUI зламало смартфони Xiaomi і Poco.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7

Сьогодні надійшла інформація, що Realme 7 будуть продаватися в Європі. Також було розкрито європейські ціни на смартфони Realme 7. Realme...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -