Реклама

Флагман Xiaomi Mi 11 Pro показали на нових рендерах

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Безрамковий флагман Xiaomi Mi 11 Pro показали на нових рендерах. Смартфон Xiaomi Mi 11 Pro повинен отримати вигнутий з боків екран.

Сьогодні в Мережі з’явилися нові рендери майбутнього флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 Pro, які демонструють пристрій з обох сторін.

Флагман Xiaomi Mi 11 Pro показали на нових рендерах

Якщо вірити цим зображенням, смартфон Xiaomi Mi 11 Pro повинен отримати вигнутий з боків екран, а також дуже вузькі рамки у верхній і нижній частинах дисплея.

Як і повідомляли інсайдери, фронтальна камера у смартфона повинна бути врізана в центральну верхню частину дисплея. Що стосується задньої панелі, то в лівому верхньому кутку розташована основна камера, яка включає п’ять модулів. Прямокутний модуль вказує на наявність перископного об’єктива.

Також очікується, що основна камера смартфона буде поліпшена, перш за все, за рахунок нового надширококутного модуля. 13-мегапіксельний модуль, який був встановлений в Xiaomi Mi 10, буде замінений на 48-мегапіксельний датчик зображення з розміром пікселя 0,8 мкм.

Флагман Xiaomi Mi 11 Pro показали на нових рендерах

Раніше відомий інсайдер Digital Chat Station повідомив у соціальній мережі Weibo, що флагманський смартфон Xiaomi Mi 11 Pro отримає екран дозволом QHD + з частотою оновлення до 120 Гц. Смартфону приписують технології MEMC, перетворення SDR в HDR і розумне масштабування з використанням штучного інтелекту.

Судячи з наявної інформації, пристрій буде оснащений мобільною платформою Qualcomm Snapdragon 875, а презентація може відбутися в кінці цього або початку наступного року.

Читайте також: Xiaomi запустили службу захисту для смартфонів MiCare.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Назван идеальный интернет-банк, которого не хватает в Украине

В Украине очень хорошо развита банковская система и это благодаря некоторым людям, которые решили изменить ее в лучшую сторону...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -