Home Новини сучасних технологій Розкрито перші подробиці смартфона Nokia 10 PureView

Розкрито перші подробиці смартфона Nokia 10 PureView

0
Розкрито перші подробиці смартфона Nokia 10 PureView

Розкрито перші подробиці смартфона Nokia 10 PureView. Сапфірове скло і Snapdragon 875. Як мінімум дві причини дочекатися Nokia 10 PureView. Третя причина – багатомодульна камера PureView з оптикою Zeiss.

Ресурс, що спеціалізується на витоках про смартфонах Nokia, опублікував нові подробиці про майбутнє флагмані – Nokia 10 PureView. Судячи за даними інсайдера, знайомого з ситуацією, у користувачів є кілька причин дочекатися Nokia 10 PureView.

Причина перша - сапфірове скло. Саме таким оснащений ранній зразок цієї моделі. Сапфірове скло нерідко використовувалося Nokia ще в ті часи, коли компанія була незалежною. Воно діставалося лише дорогим моделям і забезпечувало хороший захист екрану. У тому, що це скло виявиться міцним, сумніватися не доводиться, але буде цікаво порівняти його з Ceramic Shield в iPhone 12. Друга причина - ця топова SoC Snapdragon 875, яка виявиться помітно могутніше і Kirin 9000, і Apple A14.

Нарешті, смартфон традиційно для флагмана Nokia отримає багатомодульні камеру PureView c оптикою Zeiss. Причому тут нас може чекати сюрприз, так як Nokia нерідко відходить від загальноприйнятих стандартів індустрії. Про дату випуску Nokia 10 PureView нічого не говориться, але навряд чи смартфон з'явиться в продажі раніше другої половини 2021 року.

Читайте також: Що Потрібно Знати Про Створення Веб-Сайту?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version