Реклама

Розкрито повні характеристики смартфона Google Pixel 5

Останні Новини

Напередодні запуску, який очікується наступного тижня, розкрито повні характеристики смартфона Google Pixel 5. Сьогодні про них і поговоримо.

Розкрито повні характеристики смартфона Google Pixel 5

Pixel 5 отримує 6,0-дюймовий FHD + гнучкий OLED-дисплей з отвором у верхньому лівому куті екрану. Частота оновлення складає 90 Гц. Працюватиме телефон на базі процесора Qualcomm Snapdragon 765G з 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої.

Основна камера отримує датчик на 12,2 Мп з подвійним пікселем та PDAF і 16 Мп ультраширококутну камеру з полем зору 107 °. Фронтальна камера отримала 8 Мп. Задня панель обладнана вбудованим датчиком відбитків пальців Pixel Imprint. Смартфон Pixel 5 отримує акумулятор ємністю 4080 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 18 Вт. Є підтримка бездротової зарядки та зворотної бездротової зарядки.
Щодо ціни, то є інформація, що для Німеччини смартфон коштуватиме близько 629 євро та повинен поставлятись з парою дротових Pixel Buds.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

6 моментів, які слід враховувати при покупці планшета

Оскільки ринок настільних комп’ютерів і ноутбуків подорожчає,  інвестування в планшет може бути хорошим варіантом для студентів або для тих, хто...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -