Home Новини сучасних технологій Розкрито технічні характеристики ноутбука Huawei на SoC Kirin

Розкрито технічні характеристики ноутбука Huawei на SoC Kirin

0

Повідомлялося, що Huawei випустить новий ноутбук у березні 2021 року, який буде називатися Huawei Qingyun L410, оснащений мобільним процесором Kirin. Нещодавно на Weibo було розкрито технічні характеристики ноутбука Huawei на SoC Kirin. Інформацією поділився Digital King. Попередньо, ноутбук буде називатися Qingyun L410. 

Розкрито технічні характеристики ноутбука Huawei на SoC Kirin

Цей ноутбук буде оснащений процесором Kirin 990 , операційною системою Deepin OS 20 на базі Linux, 14-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2K, 8 ГБ оперативної пам’яті та 512 ГБ внутрішньої пам’яті.

Qingyuan L410 може отримати підтримку 5G, оскільки процесор Kirin 990 має версію 5G, і пристрій може бути оновлений до ОС Hongmeng в майбутньому.

Більше того, повідомляється, що Qingyuan L410 налаштовує компоненти існуючого Huawei MateBook B5-420, а також очікується, що цей новий ноутбук буде дешевшим за MateBook B5-420.

Виходячи з експозиції, можна очікувати, що Huawei вирішила використовувати сумісність мобільних процесорів у комп’ютерному всесвіті та скористатися перевагами його величезної сили кремнію, такої як 7-нм розмір, у порівнянні з набагато більшим процесором Intel.

Однак спочатку ми можемо очікувати, що ці продукти спочатку потраплять на китайський ринок, а потім, можливо, будуть пробиватися до світових споживачів.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version