Home Новини сучасних технологій Від перевантаження сервери Apple ID перестали працювати

Від перевантаження сервери Apple ID перестали працювати

0

Виявивши під ялинкою на Різдво нові смартфони iPhone, планшети iPad, ноутбуки MacBook, розумні годинник Apple Watch та інші пристрої Apple, користувачі почали налаштовувати їх і зіткнулися з проблемою. Як виявилося, від перевантаження сервери Apple ID перестали працювати.

Від перевантаження сервери Apple ID перестали працювати

В результаті чого багато користувачів не змогли активувати свої пристрої. Під час налаштування вам дають можливість підтвердити свій Apple ID, але в більшості випадків користувачі зіткнулися з проблемою, коли пристрій зависає на етапі перевірки і в кінцевому підсумку повідомляє вам про проблему.

Джерело підтверджує, що проблема виявлялася не тільки при реєстрації нового облікового запису а й в тому випадку, якщо користувач переносить свій існуючий акаунт Apple в новій пристрій.

Згідно з повідомленнями користувачів на форумах, на момент публікації замітки подібні проблеми виявлялися рідше, так як сервери Apple поступово повертаються до нормального режиму роботи.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Exit mobile version