Реклама

Розповідаємо, як легко змінити номер в месенджері WhatsApp

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Номери мобільних телефонів сьогодні є одноразовими речами, їх можна змінити на новий номер, коли ви захочете знову створити свій список контактів. Ви також можете змінити свій номер WhatsApp , коли ви вирішите змінити номер мобільного телефону, зберігаючи ті самі контакти, що й завжди в програмі.

Цікаво: Як використовувати два акаунти WhatsApp на одному смартфоні? Названо три способи.

Як змінити номер WhatsApp

Коли ви змінюєте свій номер мобільного, ви завжди отримуєте запитання: «Якщо я зміню свій номер, чи зможу я змінити свій номер у WhatsApp?» Відповідь - так, можна змінити номер свого облікового запису WhatsApp, щоб продовжувати користуватися програмою без втрати ваших даних, таких як розмови, фотографії, відео та контакти коханої людини.

Правда полягає в тому, що програма не зупиняється на самому номері, а використовує його як ресурс для розрізнення та ідентифікації вашого контакту. Таким чином, ви можете використовувати внутрішню функцію самої програми, щоб змінити номер мобільного телефону.

Давайте подивимося, як змінити номер WhatsApp

  1. Відкрийте програму WhatsApp , встановлену на вашому мобільному пристрої, і торкніться значка з трьома крапками у верхньому правому куті програми.
  2. Тепер ви повинні торкнутися опції «Обліковий запис», де ми знайдемо варіант, як змінити номер WhatsApp.
  3. Перейшовши на новий екран налаштувань програми WhatsApp, натисніть опцію «Змінити номер».
  4. На наступному екрані програма надасть вам таку інформацію: «Зміна номера телефону призведе до перенесення даних вашого облікового запису, груп і налаштувань», що означає, що дані залишаться на пристрої, але весь вміст буде перенесено. переходить на новий налаштований номер. Натисніть «Далі», щоб перейти до наступного кроку.
  5. Тепер введіть старий номер, який ви використовували в старому WhatsApp, внизу ви повинні ввести новий номер телефону. Номери повинні містити «+38 і номер телефону».
  6. Коли ви закінчите вводити цифри, натисніть кнопку «Далі», щоб продовжити.
  7. Виберіть, чи выдправляти користувачам програми сповіщення про зміну номера. Цей крок дуже важливий, щоб поточні користувачі WhatsApp, які є у вас як контакти в програмі, могли знайти вас за новим номером
  8. Щоб завершити все, ви можете натиснути на опцію «Готово», і нові налаштування будуть збережені.

Цікаво: Названо найцікавіші прийоми WhatsApp, якими ви повинні користуватися.

Для наведених вище налаштувань щодо того, як змінити номер WhatsApp, необхідно, щоб ви використовували номер, належним чином вставлений у мобільний телефон через чіп, і щоб він міг отримувати SMS або телефонні дзвінки з WhatsApp. Ці налаштування необхідні для активації номера в наведених вище налаштуваннях.

Причина, чому номер повинен отримувати повідомлення, полягає в тому, що програма надішле код підтвердження, який ви повинні підтвердити на пристрої, успішно виконавши налаштування.

І тому ми завершуємо все, що вам потрібно знати, як змінити номер WhatsApp. 

Цікаво: Названо 3 функції месенджера WhatsApp, якими рідко користуються.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Украинцам рассказали, как правильно выбрать мобильного оператора

Стаття доступна українською...Данная статья будет касаться вопроса, как правильно выбрать оператора мобильной связи. Этим вопросом задаются многие пользователи, так...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -