Реклама

Названо недорогий смартфон Xiaomi, який отримав одну з найкращих камер

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Як же часто хочеться купити собі смартфон, але такий, щоб і по характеристиках не був слабким, та ще й не відносився до дорогущих. Ідеальним рішенням буде, якщо такий смартфон ще й буде оснащений якісною камерою. Повірте, знайти такий смартфон досить складно, оскільки таку комбінацію можливостей отримують тільки субфлагманські смартфони або флагманські, а як ми знаємо, вони не з дешевих. На щастя, нещодавно смартфон, який майже ідеально вписується в наші вимоги, було випущено, тому зараз буде названо недорогий смартфон Xiaomi, який отримав одну з найкращих камер і непогані характеристики. На рахунок камери, то нам допомогли в лабораторії DxOMark.

Цим смартфоном став Xiaomi Mi 11 Lite і в рейтингу DxOMark він набрав 111 балів та 118 балів за зйомку, що вважається непоганим результатом. Також варто звернути увагу, що цей смартфон відноситься до флагманської лінійки Mi 11, хоча це і Lite версія. Крім цього, за набраними балами, цей смартфон може конкурувати з Pixel 4a, Galaxy Noe 20 і Huawei P40.

Фотоможливості смартфона Xiaomi Mi 11 Lite представлені у вигляді потрійної камери з основою 64 Мп та додатковими 8 Мп (ширококутна) + 5 Мп (телефото) і фронтальною 16 Мп.

Працює смартфон від процесора Snapdragon 732G в парі з 6 Гб оперативної та 64 Гб (або 128 Гб) внутрішньої пам'яті. Живиться смартфон від акумулятора 4250 мАг з підтримкою швидкої зарядки. Працює смартфон під управлінням Android (MIUI).

Придбати Xiaomi Mi 11 Lite 6/64 Гб можна за 8300 грн, а версію 6 / 128 Гб за 8999 грн.

Також нещодавно було названо 3 найкращі Android-смартфони до 2900 грн в 2021 році.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Apple планує випустити дві моделі iPad Pro

Сьогодні ми дізналися, що Apple планує випустити дві моделі  iPad Pro. Щонайменше одну модель iPad Pro з міні-світлодіодним дисплеєм...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -