Реклама

На ринок виходить новий смарт-годинник від Mobvoi

Останні Новини

На ринок виходить новий смарт-годинник від Mobvoi – TicWatch GTX. Його ціна становить всього 65 дол, але він не працює з WearOS. Проте, це ніяк не зменшує його функціональності.

Mobvoi TicWatch GTX отримав круговий циферблат із 1,28-дюймовим TFT-екраном. Роздільна здатність дисплея становить 240 х 240 пікселів. Сам корпус виконаний із алюмінію. За замовчуванням вам буде доступно 11 облич годинника. Більш розширений список ви зможете знайти в додатку Mobvoi.

На ринок виходить новий смарт-годинник від Mobvoi

TicWatch GTX отримує відстеження 14 режимів тренувань, які включають ходьбу, біг, велосипед, плавання, йогу та інші. Присутні тут і датчики відстеження сну та серцевого ритму. Щодо інших функцій, то є можливість налаштування сповіщень, погоди, таймер та контроль за відтворенням музики.

Підключення смарт-годинника відбувається за допомогою Bluetooth 5.0. Акумулятор отримав ємність 200 мАг, що повинен надати до 7-10 днів роботи від одного заряду. Рейтинг захисту від води та пилу тут IP68. Щодо кольорової гами, то TicWatch GTX доступний лише у сірому варіанті.

Рекомендуємо: Nokia Запустила Власний Android TV Box.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо основні причини, чому стереозвук більше не популярний

Ще декілька років тому всі слухали музику через величезні колонки, а ті, хто їх мав вдома, були надзвичайно крутими...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -