Реклама

Nokia запустила власний Android TV Box

Останні Новини

Цього місяця ми уже отримали нову телевізійну коробку Mi TV Stick від Xiaomi. Зараз, Nokia запустила власний Android TV Box – Nokia Media Streamer.

Nokia Media Streamer працює на Android 9.0 та може передавати вміст у роздільній здатності HD (1920 x 1080 пікселів). Щодо процесора, то бокс використовує чотирьохядерний процесор із 1 Гб ОЗУ та 8 Гб.

Nokia запустила власний Android TV Box

Nokia Media Streamer отримала Dolby Digital Audio та підтримку голосового помічника Google Assistant. Присутня тут і підтримка дводіапазонного Wi-Fi, вбудований Chromecast та Google Home.

На пульті дистанційного керування ви знайдете спеціально виведено кнопку ZEE5, що надасть вам доступ до більше 100 телеканалів потоковї служби. Ну і звісно, є гаряча клавіша Netflix.

Щодо ціни, то вона становить близько 46 дол. Стартують продажі з 28 серпня на Flipkart.

Рекомендуємо: Проведено Перший У Світі Тест Комунікацій IoT 5G.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Найкращі внутрішні SSD 2022 року

Останнім часом у внутрішніх SSD-накопичувачах популярністю користується використання NVMe та PCIe , і хоча це може мати значний вплив на продуктивність вашого ПК,...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -