Реклама

TENAA розкриває оновлені характеристики Realme X7 Pro

Останні Новини

Інформації про майбутні смартфони від Realme надходить досить багато. Сьогодні, ми поговоримо про модель Realme RMX2121, що являється смартфоном Realme X7 Pro. Сайт сертифікації TENAA розкриває нам оновлені технічні характеристики смартфона Realme X7 Pro.

Realme X7 Pro отримує 6,55-дюймовий AMOLED дисплей. Роздільна здатність екрану становить 1080 x 2400 пікселів, а частота оновлення — 120 Гц. Також, екран інтегрований із зчитувачем відбитків пальців.

Працюватиме X7 Pro на процесорі з частотою 2,6 Ггц. Оперативна пам’ять буде у двох варіантах — 6 Гб та 8 Гб. Вбудована пам’ять також отримає дві конфігурації — 128 Гб та 256 Гб. Операційна система – Android 10.

Фронтальна камера отримала 32 Мп датчик. На задній панелі розташована квадрокамера — 64 Мп + 8 Мп + 2 Мп + 2 Мп. Щодо кольорів, то доступний X7 Pro буде у чорному, білому та фіолетовому варіантах. Запуск Realme X7 Pro очікується 1 вересня.

Рекомендуємо: Відбувся Запуск Oppo Power Bank 2.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

ПриватБанк выпустил важное обновление Приват24 для смартфонов Apple iPhone

Стаття доступна українською..Онлайн-банкинг Приват24 пересек отметку в 13 миллионов активных пользователей. В соответствии с этим, были представлены последние новинки...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -