Реклама

Повні характеристики запущеного смартфона Elephone U5

Останні Новини

Не так давно, відбувся запуск нового телефону Elephone. Сьогодні, ми поговоримо про повні технічні характеристики запущеного смартфона Elephone U5. Ціна на Elephone U5 становить близько 160 дол та доступний телефон у двох кольорах – Ocean Blue та Black.

Elephone U5 отримав 6,4-дюймовий Full HD + екран із співвідношенням екрана до тіла 93,38%. Рамки тонкі та загалом телефон виглядає чудово. Працює телефон на процесорі Helio P60 з 4 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої пам’яті. За допомогою MicroSD пам’ять можна розширити до 512 Гб. U5 отримав операційну систему Android 10.

На задній панелі розташований модуль камери із чотирма датчиками — основний 48 Мп + 13 Мп ультраширокий + 5 Мп датчик глибини + 2 Мп макрооб’єктив. Фронтальна камера тут 24-мегапіксельна. Отримав телефон підтримку NFC, що дозволяє здійснювати безконтактну оплату. Акумулятор буде ємністю 4000 мАг.

Рекомендуємо: Оголошено Телефон Pulse Із Датчиком Серцебиття За 26 Дол.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Європейські Redmi Note 8T почали отримувати MIUI 12

Європейські Redmi Note 8T почали отримувати MIUI 12 з Android 10. Раніше прошивка була доступна обмеженому числу глобальних користувачів. Компанія...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -