Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp

Розповідаємо, як переглянути видалені повідомлення в месенджері WhatsApp

0

Хоча WhatsApp не має вбудованої функції перегляду видалених повідомлень, для цього можна використовувати зовнішні програми . Наприклад, на телефонах Android служба « Історія сповіщень» може допомогти відновити видалені розмови WhatsApp, але не відновлює зображення, аудіо та відео. У випадку з iPhone вам доведеться вдатися до іншого трюку , оскільки телефон Apple зберігає розмови без синхронізації з хмарою. Перегляньте нижче, як використовувати історію сповіщень на Android для відновлення видалених повідомлень у програмі Meta .

Цікаво: Розповідаємо, як зробити GIF для WhatsApp без завантаження програми.

Як переглянути видалені повідомлення

Крок 1. Установіть програму «Історія сповіщень» із магазину Google Play або App Store . При установці програми необхідно дозволити їй доступ до повідомлень.

Крок 2. Після надання дозволу відкрийте історію сповіщень, щоб отримати доступ до журналу розмов. Потім через нього відкрийте розмову з користувачем, який видалив повідомлення. Таким чином, програма покаже вміст, видалений відправником.

Готово! Скористайтеся порадами посібника, щоб відновити видалені повідомлення WhatsApp на телефонах Android.

Цікаво: Розповідаємо, як додати нові контакти в месенджері WhatsApp.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version