Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як поділитися списком відтворення на Apple Music

Розповідаємо, як поділитися списком відтворення на Apple Music

0

Спільний доступ до списків відтворення – це чудовий спосіб познайомити друзів із улюбленою музикою. З Apple Music це легко , хоча іноді у вас можуть виникнути проблеми. Ми покажемо вам, як поділитися своїм списком відтворення та що робити, якщо ви не бачите цієї опції.

Як поділитися списками відтворення Apple Music

Спільний доступ до списку відтворення Apple Music дещо відрізняється на мобільних пристроях і комп’юте

рах, тому ми наведемо кроки для кожного нижче.

Важливо зауважити, що всім, з ким ви ділитеся списком відтворення, також знадобиться підписка на Apple Music , щоб слухати ваш спільний список відтворення. Якщо вони використовують Spotify, ви можете дотримуватись нашого посібника, щоб перенести список відтворення на Spotify та поділитися ним таким чином.

Дотримуючись наших інструкцій, ви можете не бачити кнопку «Поділитися списком відтворення». Це, ймовірно, означає, що ви не налаштували профіль Apple Music, і ми маємо виправлення для цього нижче .

Цікаво: Як буде виглядати новий iPhone 14. Показали детальні фото.

Поділіться списками відтворення на iPhone та iPad

Щоб поділитися списком відтворення зі свого мобільного пристрою, відкрийте програму Apple Music, торкніться значка «Бібліотека» в нижній частині екрана та виберіть «Списки відтворення».

Виберіть список відтворення, яким хочете поділитися, і натисніть на нього. Тут торкніться значка трьох крапок у верхній частині екрана. У меню, що з’явиться, виберіть «Поділитися списком відтворення».

З’явиться аркуш спільного доступу з різними параметрами для спільного доступу до списку відтворення. Торкніться «Копіювати», щоб отримати посилання на список відтворення, або виберіть із багатьох програм, доступних для обміну за допомогою текстових повідомлень, електронної пошти або іншої програми для обміну повідомленнями.

Цікаво: Чи буде iPhone тепер із роз’ємом USB Typ-C?

Поділіться списками відтворення Apple Music на Mac і ПК

Відкрийте програму Apple Music на macOS або iTunes у Windows. Відкривши програму, знайдіть і відкрийте список відтворення, яким хочете поділитися.

Торкніться значка трьох крапок праворуч, прямо над піснями у списку відтворення.

Натисніть опцію «Поділитися» та виберіть із доступних параметрів, щоб скопіювати посилання або поділитися за допомогою Повідомлень, Пошти чи іншої програми.

Не можете поділитися своїми музичними списками відтворення Apple? ось чому

Спільний доступ до списків відтворення – це простий процес. Виберіть список відтворення, натисніть кнопку «Поділитися» і все. Але кнопка "Поділитися" не завжди знаходиться там, де ви хочете.

Зазвичай це відбувається з причини: ви не створили профіль Apple Music. Поки у вас не буде профілю Apple Music, ви не зможете ні з ким поділитися жодним зі своїх списків відтворення.

Інша причина, чому ви не зможете ділитися списками відтворення, це якщо ви не об’єднали свою локальну музичну бібліотеку з хмарною музичною бібліотекою Apple. Це лише проблема, якщо ви використовуєте Apple Music зі своєю власною бібліотекою музичних файлів .

Для цієї другої проблеми виберіть «Об’єднати бібліотеку», коли з’явиться запит на комп’ютері, або виберіть «Увімкнути» у розділі «Бібліотека синхронізації вимкнена» на вашому iPhone або iPad. Однак для більшості людей проблема полягатиме в тому, що у вас ще немає профілю Apple Music.

Цікаво: Apple Pay Later в iOS 16 — все, що вам потрібно знати.

Як створити профіль Apple Music

Створення профілю Apple Music є простим і легким процесом, але кроки відрізняються залежно від того, створюєте ви профіль на мобільному пристрої чи ні.

Варто зазначити, що для створення профілю вам потрібно буде підписатися на Apple Music .

Створіть профіль Apple Music на iPhone та iPad

Відкрийте програму Apple Music на своєму iPhone або iPad і торкніться вкладки «Слухати зараз» у нижньому лівому куті екрана. Тепер торкніться значка у верхньому правому розділі цього екрана.

Якщо ви вже налаштували профіль Apple Music, ви побачите його тут. Якщо ви ще не налаштували профіль Apple Music, ви побачите підказку під назвою «Налаштувати профіль». Натисніть на нього, щоб продовжити.

Звідси програма проведе вас через решту процесу створення профілю. Ви виберете ім’я користувача, допоможете іншим знайти його (якщо захочете) і стежити за своїми друзями.

Після завершення цього процесу ви можете ділитися списками відтворення. Ми підготували для вас кроки нижче в статті.

Створіть профіль Apple Music на Mac або ПК

Створення профілю Apple Music на Mac схоже на створення профілю на iPhone. Щоб почати, запустіть програму Apple Music. Якщо ви використовуєте Windows , відкрийте програму iTunes, виберіть «Музика» у меню у верхньому лівому куті та виберіть «Для вас».

У будь-якій програмі виберіть Listen Now у меню ліворуч, а у верхньому правому куті головного вікна виберіть піктограму Мій обліковий запис, на якій відобразиться ваша фотографія або ініціали.

Тепер створіть кнопку Почати. Як і на мобільному пристрої, додаток проведе вас через решту процесу.

Цікаво: Стали відомі функції macOS Ventura, які не доступні на Intel Mac.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version