Реклама

Розповідаємо, як працює Google Chromecast

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Google Chromecast існує на ринку з 2013 року і має повний успіх. Галузь Smart TV почала значно розвиватися в Україні завдяки практичності використання технологій, за допомогою яких можна отримати доступ до Інтернету через телебачення, що є чудовою альтернативою для тих, хто любить дивитися потокові випуски, такі як Netflix, Amazon Prime, і HBO, оскільки більший екран забезпечує більш комфортний досвід.

Багато людей, які вже мають звичайний телевізор, не хочуть витрачати багато грошей на його заміну, тому в цьому може допомогти Google Chromecast.

Як працює Google Chromecast?

Chromecast працює від входу HDMI телевізора, підключаючи Smart TV через Wi-Fi-з’єднання користувача. У деяких випадках якість зображень може бути поганою, оскільки це залежить виключно від підключеної мережі, тому перед використанням Chromecast потрібно пам’ятати про це.

Після підключення вміст, вибраний користувачем, відображається через Chromecast, передаючи зображення та аудіо з одного пристрою на інший.

Цікаво: Як вимкнути Google Assistant на телефоні.

Що я можу робити з Chromecast?

Пристрій дає доступ до списку програм і деяких простих ігор. У першій категорії варто виділити потокові сервіси, але є й інші популярні платформи, які часто використовуються, такі як Spotify і Apple Music для прослуховування музики і навіть YouTube для перегляду мільйонів доступних відео.

Що стосується другої осі, яка показує легкі ігри, в які можна грати безпосередньо через Chromecast, то можна згадати Just Dance Now , для тих, хто любить танцювати один або з іншими, і Diamond Diaries Saga , більш спокійний варіант, для тих, хто шукає щось у стилі Candy Crush .

Більшість цих ігор і програм можна знайти безпосередньо в магазині Google Play, що значно полегшує процес пошуку, але є деякі винятки. Щоб уникнути сумнівів, найпрактичніша порада — завжди шукати символ Chromecast (екран і три рисочки в нижньому лівому боці, що представляють ідею передачі). Будь-яку програму чи гру з цим символом, навіть якщо вони не є зовнішніми для Play Store, можна віддзеркалити через Chromecast безпосередньо на телевізор, що робить його Smart TV.

Цікаво: Названо 7 особливостей додатку Google Фото, про які мало хто знає.

Chromecast 1, 2, 3 і Ultra: яка різниця між ними?

Як ми вже говорили, пристрій Google доступний на ринку з 2013 року і з часом зазнав деякі адаптації. На додаток до дизайну є функції, що стосуються того, як працює Chromecast, який продовжує розвиватися, щоб мати можливість передавати відео все кращої якості. Це стосується моделі Ultra, яка підтримує відео з роздільною здатністю до 4K, що є помітним прогресом.

Останнім, що ми маємо тут, є Chromecast 3, який підтримує відео у форматі Full HD і з’єднання Wi-Fi на частоті 5 ГГц, щоб запропонувати користувачеві якомога чистіший досвід. На відміну від цього, Chromecast 1 — старша модель — міг підтримувати лише мережі Wi-Fi із частотою до 2,4 ГГц (що робить еволюцію пристрою зрозумілою).

Chromecast — чудове співвідношення ціни і якості, особливо якщо врахувати, що він працює лише через вхід HDMI телевізора, що робить його більш життєздатним варіантом, ніж покупка Smart TV. Завдяки хорошому з’єднанню Wi-Fi Chromecast стає ще кращим.

Цікаво: Чи варто переходити з Google Chrome на інший браузер?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Роль міорелаксантів у сучасній медицині

Міорелаксанти – це клас лікарських засобів, які використовуються для зниження м'язового тонусу при різних захворюваннях та станах. Вони знаходять...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -