Реклама

Розповідаємо, як правильно зарядити iPhone. Поради від експертів

Останні Новини

Здавалося б, що там зарядити телефон, немає різниці як це робити. Можливо так і є, але варто притримуватись деяких правил, щоб пристрій працював довше, а батарея не вийшла з ладу. Порад по зарядці смартфонів є безліч, але в більшості вони для Android, а сьогодні ми хочем розповісти про телефони Apple.

Для початку поговоримо про сам акумулятор. Виробники iPhone говорять, що їх батареї у телефонах якісні та безпечні. Так і є, але ж ще є випадки, коли люди жаліються на те, що їх айфон згорів. То в чому тоді справа? Насправді такі випадки не рідкість і проблема тут не в пристрої, а експлуатації.

Цікаво: 4 поради щодо захисту особистих даних на смартфоні

Є декілька правил, як потрібно заряджати телефон. По-перше, не можна використовувати для заряджання якісь дешеві китайські кабеля та блоки. Найкраще - це оригінальний зарядний пристрій. В інакшому випадку вам ніхто не зможе гарантувати, що з телефоном нічого не станеться. Якщо у вас по якійсь причині оригінальний вийшов з ладу, то купіть такий самий. Краще більше витратити на зарядку, аніж потім шукати майстра або ж взагалі новий iPhone.

По-друге, якщо ви поставили свій пристрій заряджатись, то дайте йому спокій. Не дивіться на ньому фільми, не грайте в ігри. Виробники і так намагаються зробити на всіх телефонах максимально швидку зарядку. Краще поставте заряджатись на півгодини, але не рухайте iPhone, нехай собі трохи відпочине. Саме заряджання нагріває акумулятор, користування робить те ж саме, а разом це може призвести до загорання. До речі, якщо ви звикли заряджати телефон вночі і розетка поруч із ліжком, то не кладіть пристрій під подушку чи ковдру, це також призводить до підвищення температури.

Тепер відповідаємо на одне дуже актуальне питання. Чи можна залишати iPhone на зарядці на всю ніч. І відповідь - так. Зараз виробники виготовляють пристрої таким чином, що вони самі можуть контролювати заряд акумулятора. Як це відбувається? Загалом, всі смартфони просто після повного відновлення батареї автоматично відключають живлення і вмикають його тоді, коли акумулятор знову трохи розрядився. В iPhone є ще краща функція - оптимізація заряду. Якщо її увімкнути, то телефон буде заряджатись до певної поділки і вимикатись, а знову вмикати живлення під ранок, щоб до пробудження власника батарея була на 100%. Щоб пересвідчитись, можете взяти в руки свій iPhone посеред ночі. Швидше за все, батарея буде заряджена на відсотків 70-80. Саме це дозволяє акумулятору не виходити з ладу та не деградувати з часом.

Отож, виробники телефонів, а зокрема Apple, роблять все для того, щоб зарядка не псувала ніяк пристрій. Від людини лише залежить використання смартфону. Не купуйте дешеві зарядні пристрої та дайте телефону відпочинок під час відновлення заряду і все, ви ніколи не дізнаєтесь що це, коли смартфон загорівся чи зіпсувався.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж

Захисна маска LG PuriCare надходить у продаж. З листопада стартує продаж LG PuriCare на ключових ринках, включаючи країни...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -