Реклама

Розповідаємо, як увімкнути Bluetooth у Windows 10

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

Bluetooth є одним із найпоширеніших стандартів бездротового підключення в наші дні, що дозволяє з відносною легкістю підключати все, від ігрових контролерів до клавіатури, миші та навушників, до комп’ютера, тому його ввімкнення буде дуже корисною річчю.

Зручно, що процес увімкнення Bluetooth у Windows 10 займає всього кілька кліків, тож ви будете готові підключити стільки пристроїв, скільки вам потрібно, за лічені хвилини.

Цікаво: Як захистити Windows від програм-вимагачів.

Коротка версія

  • Відкрийте меню Налаштування
  • Перейдіть до розділу "Пристрої"
  • Натисніть «Bluetooth та інші пристрої»
  • Пересуньте повзунок Bluetooth у положення «Увімкнено»

Крок 1. Відкрийте меню Налаштування

Спочатку вам потрібно відкрити меню налаштувань. Для цього або зайдіть у меню «Пуск» і натисніть значок шестірні, або введіть «Налаштування» у рядку пошуку внизу.

Крок 2. Перейдіть до розділу "Пристрої"

Потрапивши в головне меню налаштувань, ви побачите панель з різними параметрами. Коли ми вмикаємо Bluetooth, натисніть «Пристрої».

Крок 3. Натисніть «Bluetooth та інші пристрої»

Відкривши підрозділ «Пристрої» головних налаштувань, перейдіть до лівого боку, де ви побачите бічну панель. Звідти натисніть верхню опцію з написом «Bluetooth та інші пристрої».

Крок 4. Пересуньте повзунок Bluetooth у положення «Увімкнено»

Коли ви потрапите в меню «Bluetooth та інші пристрої», прямо вгорі, ви побачите повзунок, щоб увімкнути або вимкнути Bluetooth. Щоб увімкнути Bluetooth, встановіть повзунок Bluetooth у положення «Увімкнено» – він повинен стати синім.

Цікаво: Як відключити Microsoft Defender.

Поширені запитання

Чи є інший спосіб увімкнути Bluetooth?

Ви також можете ввімкнути Bluetooth у Центрі дій Windows – його можна знайти в нижньому правому куті панелі завдань поруч із годинником, і його можна визначити як піктограму спливаючої підказки. Коли ви клацнете в центрі дій, натисніть «Розгорнути», щоб переглянути повний набір плиток – одна з них має бути позначена як «Bluetooth», а щоб увімкнути Bluetooth, клацніть на плитці. Він має стати синім, коли його ввімкнено, або сірим, якщо його немає.

Як додати пристрій Bluetooth?

Після ввімкнення Bluetooth ви можете підключати будь-які пристрої з підтримкою Bluetooth, будь то клавіатури, миші, гарнітури, колонки тощо. Щоб додати пристрій, натисніть «Додати пристрій» у налаштуваннях Bluetooth і виберіть його зі списку.

Цікаво: Чому не було Windows 9?

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Разработчик видеоигр “атаковал” аккаунт Илона Маска в Twitter

Стаття доступна українською...Сегодня стало известно, что разработчик видеоигр "атаковал" аккаунт Илона Маска в Twitter. Как сообщается, разработчик Любомир Владимиров...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -