Реклама

Розповідаємо, як впорядкувати додатки на Apple iPhone

Останні Новини

Всі власники iPhone мають на ньому багато додатків. Всі вони потрібні і використовуються як не кожен день, то часто, але от не завжди зручно їх знаходити серед загального списку програм в меню. Набагато краще було б все впорядкувати і не як-небудь, а по папках, які будуть на основному робочому столі. Як це зробити? Розповідаємо детально далі в статті.

Для того, щоб створити будь-яку папку на iPhone, треба натиснути на робочий стіл пальцем та утримувати його поки всі програми не почнуть хитатись. Це означає, що їх тепер можна видаляти та переміщати, що нам і потрібно. Щоб папка створилась, треба просто перетягнути одну програму на іншу і вони обидві опиняться в одній загальній папці. Туди можна в будь-який момент додати та видалити потрібні додатки, і робити це можна безкінечну кількість разів. Таким чином можна створити одну або декілька папок, які будуть в зручному місці на екрані. До речі, окрім додатків, можна так само впорядкувати всі файли на iPhone (фото, відео, документи).

Цікаво: Розповідаємо, що таке Siri і як вона працює

Окрім створення, кожну папку можна ще називати як забажається. Це можна зробити двома способами:
●Відкрити папку і зверху, де знаходиться поточна назва, натиснути та утримувати пальцем. Тоді на тому місці можна буде ввести потрібну назву.
●Натиснути та утримувати пальцем саму папку, там з'явиться пункт "Перейменувати", ним і потрібно буде скористатись.

До речі, видалити папку також дуже просто. Для цього треба просто всі програми з неї перетягнути в загальне меню і папка пропаде сама по собі. Більше нічого для цього робити не потрібно.

Загалом, впорядкувати свої програми та файли на iPhone можливість є, але вона не зовсім всім подобається. Люди кажуть, що це не достатньо ефективно і розробники могли б вигадати щось краще. Можливо, так колись і буде, але зараз інший спосіб не доступний, тому варто скористатись тим, що є. Створення папок точно пришвидшить та полегшить процес пошуку потрібної програми.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Mi Band 4 NFC представлений в Україні

Версія Mi Band 4 NFC від Xiaomi почала з’являтись на європейських ринках з червня місяця. Зараз, Mi Band 4...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -