Реклама

Нова Пошта підняла тарифи при цьому якість обслуговування знизилась

Останні Новини

Нова Пошта одна з провідних компаній доставки в Україні. Її послугами користується більша частина українців, так як посилки доставляються справді швидко. Правда не все так добре, як здається. І перше, це цінник на доставку товарів зріс і мінімальний тариф це 70 грн по Україні за посилку до 2 кг. Звісно, за такий цінник очікується отримання відповідного сервісу обслуговування. Але …… скарги лише зростають і багато з них стосується стану відправлень.

Працівники Нової Пошти досить халатно відносяться до своїх обов'язків і тому користувачі отримують пом'яті, розкриті чи наскрізь промоклі посилки, як от замовник одного інтернет-магазину. Даний допис був поширений в мережі Інстаграм. Суть проблеми полягає в тому, що магазин відправив замовнику товари для прибирання, тобто різні миючі засоби. За словами відправника, коробка з товаром була залишена на пошті у відкритому стані, тобто її повинні були доопакувати саме працівники НП. Нова пошта надає послугу свого пакування за додаткову оплату. В результаті, посилку просто закрили, нічого не доклавши всередину. Таким чином миючі засоби розлилися і коробка повністю промокла, нижче залишено фото.

Власник інтернет-магазину обурена та просить відреагувати НП на цю ситуацію, так як компенсувати цю посилку компанія з доставки відмовилась. Заявка не була прийнята, так як пакування рахується від відправника, а не від НП. В коментарях до даного посту люди розділились на два типи. Одні обурені та розказують свій невдалий досвід користування послугами Нової Пошти. А інша частина користувачів, вважає, що все ж проблема у відправника, так як запакувати відповідно товар повинен був зробити саме він.

Ви стикались із проблемами доставки посилок та якості обслуговування на Новій Пошті? Пишіть свої історії в коментарях.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Незабаром компанія Honor презентує новий смартфон,також виробники повідомили ,що готуються нові ноутбуки

Не так давно представники компанії Honor повідомили про свої новинки ,а саме про портативні комп'ютери і планшети. Презентація даних...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -