Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як видалити обліковий запис Instagram на iPhone

Розповідаємо, як видалити обліковий запис Instagram на iPhone

0

Якщо ви більше не хочете продовжувати користуватися службами Instagram, легко видалити свій обліковий запис на вашому iPhone. За бажанням можна видалити програму Instagram, щоб звільнити пам’ять телефону. Ми покажемо вам, як це зробити.

Що станеться, коли ви видалите свій обліковий запис Instagram

Коли ви видаляєте свій обліковий запис, Instagram видаляє всі дані вашого облікового запису, включаючи фотографії, відео, коментарі, лайки та підписників. Згідно з Instagram , ваші дані недоступні для вас чи інших у момент, коли ви видалите свій обліковий запис, але платформа не почне видаляти дані внутрішньо до 30 днів після вашого запиту на видалення.

Instagram додає, що для повного видалення даних облікового запису може знадобитися до 90 днів. Навіть через цей період часу платформа може мати деякі ваші дані як частину резервної копії.

Якщо ви не хочете назавжди видаляти свій обліковий запис, рекомендуємо деактивувати його. Це дозволяє вам відпочити від життя в соціальних мережах, не видаляючи повністю свій обліковий запис.

Якщо ви вирішили повністю видалити свій обліковий запис, спершу завантажте дані облікового запису та від’єднайте облікові записи Instagram та Facebook  . Потім виконайте дії, описані в наступному розділі.

Цікаво: Відомо, як побачити, хто зберіг ваше фото в Instagram.

Видаліть свій обліковий запис Instagram з iPhone

Щоб видалити свій обліковий запис, ви скористаєтеся веб-браузером на своєму iPhone, оскільки програма Instagram не має можливості видалення облікового запису.

Почніть із запуску улюбленого браузера на своєму iPhone та відкриття сторінки « Видалити свій обліковий запис » . Ми будемо використовувати Safari для демонстрації.

На веб-сторінці увійдіть в обліковий запис, який потрібно видалити.

Після входу натисніть кнопку «Чому ви хочете видалити [обліковий запис]?» у спадному меню та виберіть причину видалення облікового запису.

Вибравши причину, торкніться поля «Повторно введіть пароль» та введіть пароль облікового запису Instagram. Відновити пароль Instagram легко, якщо ви його забули.

Потім натисніть кнопку «Видалити [Обліковий запис]».

Торкніться «ОК» у підказці.

Instagram відобразить дату, коли дані вашого облікового запису будуть остаточно видалені. До настання цієї дати ви можете знову увійти у свій обліковий запис і повторно активувати його, якщо хочете.

І це все для видалення облікового запису Instagram на iPhone.

Цікаво: Відомо, як поділитися фотографією з Instagram у WhatsApp.

Видаліть програму Instagram на iPhone

Тепер, коли у вас більше немає облікового запису Instagram, ви можете видалити програму Instagram зі свого iPhone. Це впорядковує ваш головний екран і звільняє пам’ять вашого телефону .

Якщо ви хочете це зробити, спочатку знайдіть додаток Instagram на своєму iPhone. Натисніть і утримуйте піктограму програми, доки всі її значки не почнуть ворушитися.

У верхньому лівому куті значка програми Instagram торкніться значка «X».

У підказці виберіть «Видалити».

А додаток Instagram тепер видалено з вашого iPhone. 

Цікаво: Відомо, як легко деактивувати або видалити свій профіль в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version