Home Новини сучасних технологій Відомо, як побачити, хто зберіг ваше фото в Instagram

Відомо, як побачити, хто зберіг ваше фото в Instagram

0

Якщо ви любите багато публікувати в Instagram , ви, напевно, вже стикалися з питанням, як подивитися, вашезберіг моє фото в Instagram . Дізнайтеся деякі прийоми та методи, щоб виконати цей процес на будь-якому пристрої.

Неможливо дізнатися, як дізнатися, хто зберіг вашу фотографію в Instagram. Однак можна обійти ситуацію і дізнатися хоча б, скільки людей її врятували. Щоб знати цю інформацію, необхідно налаштувати опцію облікових записів бізнесу в профілі.

Цікаво: Як видалити старі пости в Instagram, Facebook і Twitter.

Через відсутність сторонніх додатків, які не надають цю конкретну інформацію, єдиний спосіб обійти всю ситуацію – це мати дані, які можуть бути цінними, навіть якщо їх мало. На додаток до того, що ми побачимо нижче, ви також можете отримати інформацію, запитавши інших.

Ви можете створити публікацію в Stories, щоб запитати, хто має звичку зберігати свої пости та чекати відповідей. Можливо, це не той варіант, який дає найточніші відповіді, але ви зможете зрозуміти, чи хтось зберіг ваші дописи чи має таку звичку. Почнемо з того, як перетворити особистий обліковий запис на професійний.

  1. Перейдіть у свій профіль Instagram ( Android / iOS )
  2. Торкніться трьох смужок у верхньому правому куті.
  3. Знайдіть параметр Налаштування або Налаштування.
  4. Потім у новому вікні перейдіть до Обліковий запис або Обліковий запис.
  5. Прокрутіть всю нову сторінку вниз і перейдіть до Перейти до професійного облікового запису або
  6. Перейти до професійного облікового запису.
  7. На наступній сторінці торкніться Продовжити , доки не завершите дії.
  8. Виберіть свій регіон як творця вмісту або компанію.
  9. На наступному кроці виберіть, чи є ви автором вмісту чи компанією .

Виконавши всі ці кроки, заповніть свій профіль, і зрештою у вас буде обліковий запис із параметрами бізнесу. Тепер, коли ми пройшли цей крок, давайте подивимося нижче, як дізнатися, хто зберіг вашу фотографію.

  1. Перейдіть до своєї публікації, щоб дізнатися, як дізнатися, хто зберіг вашу фотографію.
  2. Потім перейдіть до розділу Переглянути статистику .
  3. Прапорець праворуч покаже кількість людей, які зберегли вашу фотографію в Instagram.

Також вказуючи, що всі зроблені кроки були виконані з самого додатка Instagram, тому незрозуміло, чи можна виконати ті самі кроки з вашого власного браузера. Тоді як веб-версія соціальної мережі зазвичай більш обмежена, ніж програма.

Цікаво: Чи являється Instagram настільки перспективним, як про нього говорять.

Ще одна дуже важлива річ, яку слід зазначити, це те, що ви можете легко зберігати дописи інших людей для перегляду, коли захочете. Для цього просто торкніться значка прапорця, який з’явиться в профілі іншої особи, яку ви хочете зберегти. Наразі ми дізналися, як дізнатися, хто зберіг вашу фотографію в Instagram, взагалі, а не конкретно.

Як покращити свій Instagram?

1. Створюйте якісний контент

По-перше, щоб отримати більше підписників в Instagram, потрібно створити якісний контент. Немає сенсу застосовувати стратегії розвитку профілю, якщо вміст на вашій сторінці нічого не додає вашій аудиторії. Тож покращуйте свій вміст, додаючи дописи, які навчають та інформують, але й розважають.

2. Мати цілісну візуальну ідентичність

Візуальна ідентичність є важливим фактором, оскільки ця соціальна мережа добре відома своєю орієнтацією на зображення та відео. Щоб залучити нових підписників Instagram, вам потрібна цілісна ідентичність, яка передає бажане повідомлення.

3. Використовуйте хештеги правильно

Тепер, коли ви покращили свою візуальну ідентичність та вміст, перейдемо до хештегів. Важливо використовувати їх, оскільки ваша публікація може з’явитися в розділі «Огляд» Instagram. Це означає, що нові люди зможуть знайти ваш профіль. Хештеги можуть бути потужними інструментами для залучення вашого профілю.

Цікаво: Названо програми, які допоможуть з репостами в Instagram.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version