Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, як завантажити нові наклейки для WhatsApp

Розповідаємо, як завантажити нові наклейки для WhatsApp

0

WhatsApp , яким користуються понад 2 мільярди користувачів, став одним із найважливіших засобів спілкування у світі. Об’єднуючи людей з різних куточків планети, програма обміну миттєвими повідомленнями революціонізувала спосіб спілкування за допомогою власного коду знаків, простого та своєрідного письма.

Цікаво: В месенджері WhatsApp додали можливість, на яку всі давно очікували.

Один із улюблених способів спілкування в WhatsApp – це наклейки. Стікери, які використовуються для вираження щастя, смутку, здивування та інших реакцій під час розмов, стали обов’язковим доповненням до сказаного. Завантажені мільярдами щодня, вони стали анімованими в липні минулого року, і їх навіть можна імпортувати з інших програм .

Використання наклейок настільки вбудоване в мову WhatsApp, що на початку цього місяця (1-го) в додатку було реалізовано нову функцію під назвою «Пропозиції наклейок» . Працюючи автоматично, нова функція пропонує наклейки, коли ви пишете повідомлення. Наприклад, якщо ви введете «щасливі», з’являться смайлики. Але спочатку нам потрібно їх завантажити. Дивіться нижче в підручнику.

Як завантажити нові наклейки для використання в WhatsApp?

Пакети наклейок, включаючи анімовані, доступні в самій програмі месенджера, і їх можна легко завантажити. Перевірте це крок за кроком:

Крок 1. Щоб переглянути доступні пакети наклейок, перейдіть до розмови з одним із ваших контактів і торкніться емодзі в полі для введення ліворуч.

Крок 2. Відкривши цей значок емодзі, натисніть третій доступний символ праворуч від GIF.

Крок 3. На цій вкладці ви знайдете всі наклейки, доступні в WhatsApp. Якщо ви хочете більше, торкніться знака «(+)» у правому куті того ж меню.

Крок 4. Нарешті, торкніться значка поруч із потрібним пакетом. Відразу всі наклейки з цієї збірки будуть доступні на вашому пристрої як на Android, так і на iOS. Якщо ви віддаєте перевагу створювати власні наклейки , ви можете це зробити, але за межами WhatsApp , використовуючи для цього спеціальні програми.

Цікаво: Відомо про нову пастку від зловмисників у месенджері WhatsApp.

Як зберегти наклейку, надіслану вашими контактами?

Ми часто отримуємо наклейки від друзів, родичів та інших контактів, які настільки вражають нас, що ми хочемо додати їх до своїх колекцій. Ми бачимо, як це зробити в підручнику нижче.

Крок 1. Відкрийте бесіду з людиною, яка надіслала цю наклейку.

Крок 2. Утримуйте потрібну наклейку і натисніть «додати у вибране».

Крок 3. Після того, як ви додасте її до вибраного, наклейка миттєво готова до використання.

Після цього посібника ви зможете зберегти та завантажити всі наклейки, доступні в останніх версіях WhatsApp . Якщо ви їх не бачите, переконайтеся, що ваша версія найновіша. В іншому випадку оновіть програму в магазині вашого пристрою.

Цікаво: Названо корисну функцію WhatsApp, яка дозволяє користувачам залишатися анонімними.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version