Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, які пристрої від Apple не варто купувати, оскільки вони переоцінені

Розповідаємо, які пристрої від Apple не варто купувати, оскільки вони переоцінені

0
Розповідаємо, які пристрої від Apple не варто купувати, оскільки вони переоцінені

Apple однозначно дуже розрекламована компанія, але це виправдано. Бренд виготовляє якісні та потужні пристрої – планшети, смартфони, ноутбуки. Окрім такої великої техніки, є ще й аксесуари та інші дрібні пристрої, які користуються популярністю, але не через те, що дійсно круто зроблені, а просто бо під брендом Apple випускаються. Сьогодні хочемо розповісти, які пристрої від компанії краще не купувати, бо вони не коштують своїх грошей і не настільки хороші, як про них говорять.

Перший пункт в списку здивує всіх, але це будуть AirPods. Мова піде не про всі абсолютно моделі, а лише про звичайні конфігурації - 1, 2, 3 покоління. Якщо ви зупинили свій вибір на AirPods Max чи AirPods Pro, то можете сміливо їх купувати. В чому ж проблема стандартних AirPods навіть останнього покоління? Вони не мають таких важливих функцій, як шумозаглушення та режим прозорості. Під час їх використання буде чутно безліч сторонніх звуків, які будуть заважати слухати треки. Така проблема виникає, бо не передбачено силіконових насадок, які відповідають за це. До речі, звук також відстає трохи, якщо порівнювати із іншими моделями цього або інших виробників. Враховуючи всі ці недоліки, можна сказати, що ціна на AirPods не виправдано висока. Краще глянути на пристрої інших брендів, але з якіснішим звуком та більшим набором додаткових можливостей.

Цікаво: Як працюють нові адаптери на два порти USB Typ-C від Apple?

Apple TV очолює в нашому списку друге місце. Колись цей телевізор користувався неабиякою популярністю через можливість виходу в інтернет, перегляд фільмів онлайн, підтримку додатків і т.д. Зараз ці функції має практично кожен телевізор, той що підтримує смарт-тв. При чому таких моделей зараз більшість на ринку, а коштують вони в рази дешевше, ніж Apple TV. Якість в інших брендів не гірша, а платити лише за логотип яблука також не варто. Тому, телевізори від Apple не варто купувати.

Тепер про AirTeg. Це розумна мітка, яка слугує для знаходження предметів, слідкування за людьми при потребі. Насправді не дуже корисна річ, а коштує також чимало. Показники AirTeg не точні, вони можуть помилятись навіть на декілька метрів, також вони дуже залежать від того, де використовуються. Для слідкування за кимось краще встановити спеціальну програму, або користуватись навіть смарт-годинником, але точно не потрібно купувати розумну мітку від Apple.

AppleWatch. Смарт-годинники цього бренду дійсно переоцінені і купуються в більшості через те, що розрекламовані. Інші виробники також виготовляють такі пристрої із більшим набором функцій, з точнішими результатами показників здоров'я та за адекватнішу ціну. AppleWatch має безліч недоліків: висока вартість, відсутність нормальних показників стану людини, його можна замінити звичайним фітнес браслетом. До речі, якщо ви хочете придбати смарт-годинник, краще дивитись на пристрої від Xiaomi або Samsung. Вони будуть більш доступні, якісніші та ще й з оригінальним дизайном.

Останні в нашому списку HomePоd mini. Не можна сказати однозначно, що розумні колонки бренду не варто купувати, бо в них дійсно крутий звук. Але дивитись на них треба лише в тому випадку, якщо вона потрібна виключно для музики. В ролі помічника вона не годиться, бо Siri дуже погано працює і не завжди коректно відповідає.

Варто знати: Apple Pay Later в iOS 16 — все, що вам потрібно знати

Не всі продукти від бренду Apple варто розглядати для покупки. Не зважаючи на те, що компанія виготовляє дійсно якісні пристрої, є й ті, що не заслуговують уваги та надто переоцінені. Люди просто звикли, що якщо купують смартфон Apple чи щось інше, то й аксесуари також повинні бути такої ж фірми. Набагато краще дивитись на характеристики та відгуки, а не на логотип бренду.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

NO COMMENTS

Exit mobile version