Home Новини сучасних технологій Розповідаємо, коли потрібно замінити стару клавіатуру

Розповідаємо, коли потрібно замінити стару клавіатуру

0

Чи зручно користуватися вашою клавіатурою цілий день? Чи легко набирати текст, а проведений час за комп’ютером – це приємно? Ось коли ви можете розглянути можливість заміни старої клавіатури.

Важко натискаються клавіші

Якщо ви багато набираєте в день, особливо якщо це на роботі, дуже важливо мати світлові клавіші для введення тексту. Коли ваші клавіші напружені або їх важко натискати, введення починає здаватись клопоту.

Для тих, у кого є механічна клавіатура , ви знаєте, як легко та ідеально друкувати на одній. Практично без тиску, ви відчуваєте, що можете друкувати з блискавичною швидкістю, не напружуючи пальці. Ці типи клавіатур ідеально підходять для швидких машиністів або тих, хто цінує приємний досвід друкування.

Тому, якщо ви відчуваєте, що ваша клавіатура через деякий час ускладнює введення тексту, або якщо ви відчуваєте, що користуватися нею незручно, подумайте про оновлення. Ваші руки з радістю подякують вам, і ви почуватиметеся краще, коли будете писати документи, переглядати веб-сторінки чи грати у улюблені ігри .

Цікаво: Як відключити клавіатуру ноутбука.

Незручний досвід набору тексту

Клавіатури бувають різних розмірів і з різними розкладками. Переходячи від найбільшої до найменшої, є повнорозмірні клавіатури, компактні 1800, 96%, без клавіатури (80%), 75%, 65%, 60%, 50% і 40% клавіатури. Чим менша клавіатура, тим менше на ній клавіш. Наприклад, повнорозмірна клавіатура має 104 клавіші, а 60% клавіатура має 61 клавішу.

Розмір та розкладка клавіатури впливатимуть на ваш досвід введення тексту. Однак це дійсно залежить від людини. Деякі люди можуть вважати, що менша клавіатура буде зручнішою у використанні протягом довгих годин. У той час як іншій людині це може здатися менш зручним і захочеться більше простору.

Деякі вважають за краще, щоб усі клавіші були підключені, включаючи цифрову клавіатуру, клавіші зі стрілками та функціональні клавіші. Іншим може знадобитися лише первинні ключі. Залежно від того, що вам найкраще підходить, ви можете знайти іншу клавіатуру, набагато зручнішу у використанні з точки зору розміру та розташування. Ви отримаєте значну користь від оновлення до клавіатури, яка є абсолютно зручною для вас. А ще краще, налаштуйте один на свій смак.

Цікаво: Все, що ви не знали про Qwerty клавіатуру.

Непрацюючі клавіші

Один із наших найбільших кошмарів – мати справу з клавіатурою, де деякі клавіші перестали працювати належним чином. Ви намагалися знову підключити його до комп’ютера безрезультатно. Якщо ви пролили каву на клавіші або розчавили їх під час гри у лютість, клавіатурою зі зламаними клавішами користуватися не цікаво.

Ми не говоримо про зношені ключі, де вигравірувана буква ледь помітна. Ми говоримо про клавіші, які не входять до комп’ютера, застрягають при натисканні або відриваються під час введення.

Так, є способи уникнути зламаних клавіш , і вам може допомогти просте оновлення драйверів . Насправді, ви повинні спробувати це, перш ніж вирішити замінити всю клавіатуру, особливо якщо ваша клавіатура дорога. Однак, якщо ви не хочете лагодити плату , використовувати програмне забезпечення для переналаштування клавіш або змінювати клавіші , тоді покупка нової клавіатури може бути найкращим варіантом. Але не забудьте перевірити, чи на вас все ще діє гарантія, щоб отримати безкоштовну заміну!

Цікаво: Ноутбук став сильно нагріватись. Що робити?

Дуже шумна клавіатура

Хоча деяким людям може сподобатися звук клацання під час введення тексту, інших він може дратувати. Це особливо актуально, якщо ви друкуєте в тихому оточенні, наприклад вночі. Якщо ваша клавіатура стає занадто шумною для вас або для комфорту інших - подумайте про заміну.

Існує багато різних типів клавіатур з різним рівнем шуму. Наприклад, відомо, що механічні клавіатури досить клацальні та більш шумні. Однак тепер є більш тихі механічні перемикачі, які розроблені для кращого введення тексту. Тим часом деякі клавіатури з гумовим куполом або мембраною розроблені так, щоб бути максимально тихими.

Безперечно, є багато варіантів для тих, хто потребує або віддає перевагу тихому набору тексту. Не забудьте переконатися, що клавіатура все ще зручна у використанні, а не просто сидіти на місці.

Цікаво: Розповідаємо, як увімкнути віртуальну клавіатуру на ПК з Windows.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

ITech News

NO COMMENTS

Exit mobile version