Реклама

Розповідаємо, що таке миттєвий грошовий переказ

Останні Новини

Поняття миттєвий грошовий переказ мабуть чули всі, але мало хто розуміє, що саме мається на увазі. А дехто навпаки ними активно користується, але не знає, що це носить таку назву. В будь-якому разі, ми сьогодні хочемо розповісти детально та доступно, що таке миттєвий грошовий переказ та чим він відрізняється від інших звичайних.

Для початку поговоримо, що ж таке миттєвий грошовий переказ. Це такі перекази, які виконуються в реальному часі за декілька хвилин або секунд. Якщо порівнювати це із іншими діями, то це ніби надіслати повідомлення в месенджері, воно приходить моментально. Зазвичай, для здійснення миттєвого платежу використовують мобільні додатки банку. Людина просто вписує номер картки, потрібну суму та підтверджує дію. Все, на цьому операція закінчена і інша людина отримує свої кошти відразу. Варто відмітити, що буває, коли платіж затримується до 24 годин, але таке трапляється в тому випадку, коли картку ще треба поповнити перед переказом.

Цікаво: Розповідаємо, як отримати SWIFT переказ в ПриватБанк

Тепер розповімо про те, як здійснюються миттєві перекази і чому так швидко обробляються. Якщо людина звернулась в банк, щоб надіслати гроші (особливо за кордон), то їй запропонують банківський переказ. Він довго обробляється і вся процедура може тривати від одного до п'яти робочих днів. Вся справа в тому, що такі платежі розглядаються в певні визначені години і лише в робочий час банку. А якщо говорити про миттєві грошові перекази, то вони проводяться цілодобово не прив'язуючись до дня тижня чи години. Саме по цій причині у людей є змога відразу без затримок отримати потрібну суму. Звісно, це стосується зазвичай не дуже великих сум.

Миттєві грошові перекази мають дві основні переваги (якщо порівнювати із іншими видами платежів). По-перше, швидкість надсилання коштів. Для цього не потрібно мати купу різних даних одержувача. Варто лише запитати номер карти/рахунку або номер телефону. По-друге, швидкість отримання коштів. Якщо комусь треба терміново певна сума, то людина її може отримати за декілька хвилин. Це дуже зручно, адже в будь-якій складній ситуації є можливість фінансово допомогти другу чи рідному.

До речі, якщо комусь миттєво потрібно відправити кошти за кордон, то це також реально. Для цього вистачить лише встановити додаток банку, яким ви користуєтесь і виконати звичну операцію. Українські банки дають змогу своїм користувачам надсилати гроші в більше як 50 країн світу незалежно від валюти чи суми. Одержувач отримує кошти так само швидко, як і в межах країни.

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Названо 10 функцій Windows 11, про які ви не знали

З кожним новим оновленням, Microsoft додає нові функції в ОС, щоб переконати своїх користувачів перейти на нову версію Windows...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -