Реклама

Розроблено пристрій, який перетворює фотографії в 3D-зображення

Останні Новини

Profi
Profihttps://www.instagram.com/baloh_y/
Головний редактор технічного контенту на ITech.co.ua, який зацікавлений у смартфонах та інших гаджетах.

З’явилася інформація, що було розроблено пристрій, який перетворює фотографії в 3D-зображення. Відповідний проект з’явився на Kickstarter і отримав назву – «голографічний дисплей» Looking Glass Portrait.

Розроблено пристрій, який перетворює фотографії в 3D-зображення

Компанія називає Looking Glass Portrait першим персональним голографічним дисплеєм. Щоб ним скористатися, досить зробити портретне фото на смартфон, наприклад на iPhone (знімки, зроблені на нього, вже містять необхідну інформацію про глибину). Потім цю фотографію потрібно імпортувати в HoloPlay Studio. Програма автоматично конвертує фото в голограму. Після цього голограма буде відображатися в Looking Glass Portrait.

Пристрій дозволяє робити і складніші речі, наприклад, відображати відео та 3D-персонажів. Компанія пропонує Looking Glass Portrait за спеціальною ціною $ 249 до 14 січня 2021 року.

ITech News

Не забудьте підписатися на нашого Головного Редактора в Instagram, або ж на нашу офіційну сторінку в Facebook, канал в Telegram та в Twitter. Також стежте за нами в Google News.

Новини Партнерів
Реклама

Випадкові Записи

Нові навушники QuietComfort ll від Bose

Найновіші навушники Bose QuietComfort Eardbuds 'll при меньшій площі кращі за всіма параметрами від попередника,який на ринку вже два...
Реклама

Буде Цікаво

- Advertisement -